Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE ALKOHOL tekitab kõige jubedama pohmelli?

Tarbides rohkem alkoholi, kui organism suudab läbi töödelda, on järgmisel hommikul pohmell kindel ning paljudele piisab juba paarist klaasist veinist. Kuid milline alkohoolne jook tekitab kõige raskema ja ebameeldivama pohmelli, mis teeb enesetunde eriti kehvaks? 

Tarbides rohkem alkoholi kui organism suudab läbi töödelda, on järgmisel hommikul pohmell kindel ning paljudele piisab juba paarist klaasist veinist. Kuid milline alkohoolne jook tekitab kõige raskema ja ebameeldivama pohmelli, mis teeb enesetunde eriti kehvaks? 

Dr. Andrew Waterhouse, kes töötab California ülikoolis keemikuna, tõdeb, et näiteks puhas džinn ja viin tekitavad pigem kergema pohmelli  seda muidugi juhul, kui neid teiste jookidega mitte segamini tarbida.

Kuid viski, rumm, konjak ja punane vein toovad kaasa kõige suurema pohmelli ning neist kõige karmim jook on ameerika viski ehk burboon, sest see sisaldab ääretult palju kõrvalaineid.

Kui tarbida kanget alkoholi näiteks Coca-Colaga, võib pohmell järgneval hommikul olla veelgi hullem, sest suhkrurohke joogi tarbimine alkoholiga segamini kurnab organismi veelgi.

Allikas: supercall.com