Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE PÜSS! Beebilõust kinkis kallimale uhke bemmi

Eesti skandaalseimaks paariks tituleeritud räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing, ja tema kallim, Kopli krahvinna ehk Ingrid Mänd, on nii mõnelgi korral oma omapärase huumorisoonega silma paistnud. Tundub aga, et seekord on huumorist asi kaugel ning asjad on täpselt nii, nagu need fotol paistavad. 

Beebilõust postitas maikuu lõpus enda Instagrami kontole foto, kus Ingrid nappides bikiinides poseeris. Kaunitaril oli käes tagasihoidlik lillekimp ning tagataustal paistis Volkswageni sõiduauto. Pildi alla kirjutas räppar: "Kinkisin naisele bemmi ja sada roosi, nagu meil siin kombeks on". Kui tookord oli tegu vaid peene naljaga, siis hiljuti avaldas Beebilõusta pruut Ingrid sotsiaalmeedias pildi, kust selgub, et seekord on asi naljast kaugel. 

Nimelt postitas Ingrid oma Instagrami pildi, kus ta koos bemmiga poseerib. Fotol kannab naine punast värvi liibuvat kleiti ning tagataustal paistab uhke auto. Kaadri alla kirjutas ta: "Bemm on. Roose pole. @andruselbing." Sellest võib järeldada, et Beebilõust otsustas oma maikuus naljaga antud lubaduse täide viia ning kinkis kallimale auto. 

Jääb vaid üle loota, et ka lubatud sada roosi saabuvad peagi.