Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE SUVEKUU tuleb sinu tähemärgile kõige erakordsem?

Esimene suvekuu on juba saabunud, kuigi ametlikult algab suvi alles juunikuu teisel poolel ning vahetub sügise vastu välja septembris. Suvi on aastaaeg, mida paljud kõige rohkem ootavad ning seda põhjusega - enamasti võetakse just siis välja oma puhkus ning nauditakse sooja ilma ja mõnusat seltskonda.

Esimene suvekuu on juba saabunud, kuigi ametlikult algab suvi alles juunikuu teisel poolel ning vahetub sügise vastu välja septembris. Suvi on aastaaeg, mida paljud kõige rohkem ootavad ning seda põhjusega - enamasti võetakse just siis välja oma puhkus ning nauditakse sooja ilma ja mõnusat seltskonda.

Kuid milline suvekuu tuleb sinu tähemärgile sel aastal kõige erilisem - loe edasi ja saad teada:

JÄÄR

Jäära ootab juulikuus ees äärmiselt põnev nädal, mis toob kaasa palju erakordseid elamusi ning ärevaid hetki. Peale seda saabub rahulikum periood, ent juulikuu on kindlasti kõige huvitavam.

SÕNN

Sõnn saab augusti alguses ennast viimaks puhkuselainele viia ning võtab suvest viimast, tehes seda, mida ta ise tahab ja mis talle naudingut pakub. August tuleb Sõnnile kõige parem kuu.

KAKSIKUD

Kaksikud alustavad suve juba juunikuus ning leiavad ennast ootamatust olukorrast, mis võib tuua kaasa ka suuremad ümberkorraldused senises elustiilis ning seda vaid positiivses võtmes. 

VÄHK

Vähi jaoks tuleb kõige parem juulikuu, mis toob endaga kaasa vägeva uudise koos mitme väikese muudatusega ning kokkuvõttes saab Vähk suve keskel lausa mitu head uudist.

LÕVI

Lõvi võtab suvest viimast just augustikuus ning tal tekib võimalus teha teoks oma kauaaegne unistus, milleni ta siiamaani küündinud ei ole. Nüüd on see aeg käes.

NEITSI

Neitsi jaoks on parim suvekuu hoopis september ning just siis leiab ta enda jaoks rahu ja harmoonia. Sinu ellu tuleb uus inimene ja kui sa kahtled, kas lasta ta sisse või mitte, siis anna talle võimalus.

KAALUD

Kaalud saavad juunikuus võimaluse, millest tuleks kindlasti kinni haarata, kuigi esialgu nad ilmselt loobuvad sellest, sest kõik uus tundub ühtlasi ka riskantne. Ära maga seda võimalust maha - see toob sinu ellu palju uut.

SKORPION

Skorpioni jaoks tuleb kõige parem august, mil ta saab ennast lõpuks välja puhata ning pisut ka iseendaga aega veeta. Üleüldiselt tuleb sinu märgile emotsionaalselt keeruline suvi, kuid august annab pisut aega puhkamiseks. 

AMBUR

Ambur saab juulikuus võimaluse teha seda, mida ta tahab - saabub ootamatu teade, mis annab võimaluse teha suur muudatus oma senises igapäevaelus - ehk on selleks võimalus minna pikemale reisile. Selge on see, et senine päevakava muutub.

KALJUKITS

Kaljukits saab juuni viimastel päevadel väljakutse ning kõige erakordsemaks kujuneb juulikuu, mil sa tajud, et asjad, mis siiamaani tekitasid pingeid, hakkavad kuidagi ise paika loksuma. Ära muretse, edasi läheb vaid paremaks.

VEEVALAJA

Veevalaja sõuab elumerelainetel ning naudib nii juulikuud kui ka augustit, ent tema sees pakitseb väike rahutus ning see saab selgeks alles septembris. 

KALAD

Kalade märk alustab suve võimsa uudisega, mis ajab teda alguses kindlasti närvi, sest kõik, mis tema rutiini rikub, tekitab pingeid. Astu oma mugavustsoonist välja ja sind ootab ees üllatusterohke juunikuu.

Allikas: womenshealthmag