Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHEMÄRK on kõige karmim isa oma lapsele?

Kõik kaksteist tähemärki on erinevad ning neile on omistatud teatud kindlad iseloomujooned, mis mõjutavad ühtlasi ka nende elukäiku ja tulevikku. On neid, kes on lausa loodud olema ideaalsed isad ja abikaasad ning ka neid, kes lihtsalt ei ole võimelised järglasi kasvatama ja suunama.

Kõik kaksteist tähemärki on erinevad ning neile on omistatud teatud kindlad iseloomujooned, mis mõjutavad ühtlasi ka nende elukäiku ja tulevikku. On neid, kes on lausa loodud olema ideaalsed isad ja abikaasad, ning ka neid, kes lihtsalt ei ole võimelised järglasi kasvatama ja suunama.

Kuid milline tähemärk on kõige karmikäelisem isa?

Selgub, et selleks on Vähi märgi all sündinud mehed.

Vähk hoiab ja kaitseb oma lähedasi kogu hingest, kuid samas on tal neile kõrged nõudmised. Ta on harjunud sellega, et elus tuleb kõige nimel palju vaeva näha ning sellest tulenevalt peab ta iseenesestmõistetavaks ka seda, et tema laps peab varasest east õppima vaeva nägema ja oma eesmärkide nimel pingutama.

Vähk on suur tööloom ja sellise suhtumise annab ta edasi ka oma lastele. Laisklemist ja raha kulutamist Vähk ei salli! Küll aga tahab ta oma lastele näidata, et vähem mänguasju on parem ja oma asjade järelt tuleb alati ise koristada. Vähk õpetab kohusetunnet, kokkuhoidlikkust, puhtuse hoidmist ja töö tegemist.

Allikas: Your Tango