Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHEMÄRK on linade vahel kõige saamatum?

Igale tähemärgile on omistatud teatud kindlad omadused ning see kehtib ka seksuaalelu teemal. Mõned sodiaagimärgid armastavad pikka eelmängu ja peavad oma kallimale naudingu kinkimist väga oluliseks, teisalt leidub ka neid, kes peavad esmatähtsaks seda, et nad ise rahulduse kätte saaksid.

Kuid milline tähemärk on linade vahel kõige saamatum ehk siis ta lihtsalt ei tea, mida teha ja ei oska kuidagi olla?

Selgub, et selleks on Kaksikute märk! Just Kaksikute märgi all sündinud inimesed kipuvad linade vahel kõige saamatumad olema ja nad ei saa sinna midagi parata. Ühest küljest tuleneb see asjaolust, et kui Kaksikute märk on armunud, siis tekib tal selle inimese osas, kellesse ta armunud on, suur hirm  ta kardab, et ta pole tema jaoks piisav ning see peegeldub ka voodis, kus ta ei julge näidata oma tõelist palet, sest ta häbeneb.

Kaksikute märk on pidevalt kahtleval seisukohal: mida peaks tegema, mida ei peaks tegema? Ka linade vahel ei suuda ta ära otsustada, mida ta tegema peaks ja nii võib olukord lõppeda sellega, et ta lihtsalt ei teegi midagi ja laseb teisel osapoolel kõik ise ära teha.

Õnneks on tegemist vägagi õpihimulise märgiga ja teda on võimalik välja koolitada. Ütle talle, mis sulle voodis meeldib, suuna teda ning peagi on sul linade vahel tõeline lõvi...

Your Tango