Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHEMÄRK saab miljonäriks kõige suurema tõenäosusega?

Kõik kaksteist tähemärki on erinevad ja seda nii oma loomuselt kui ka nägemuselt elust - kes peab olulisemaks karjääri, kes perekonda ning kes eelistab läbi elu lihtsalt kulgeda ilma kohustusteta. Kuid ühiseks jooneks on kõikidel märkidel raha ja seda kipub alati pigem liiga vähe olema.

Kõik kaksteist tähemärki on erinevad ja seda nii oma loomuselt kui ka nägemuselt elust - kes peab olulisemaks karjääri, kes perekonda ning kes eelistab läbi elu kulgeda lihtsalt, ilma kohustusteta. Kuid ühiseks jooneks on kõikidel märkidel raha ja seda kipub alati pigem liiga vähe olema.

Millisel tähemärgil on oma loomuse aspektist vaadates kõige suurem tõenäosus miljonäriks saada?

Väidetakse, et selleks märgiks on Jäär!

Jäära näol on tegemist inimtüübiga, kellel on väga palju väärtuslikke ideid ning ka piisavalt julgust, et neid katsetada. Jäär ei anna alla, vaid surub oma ideed jäärapäiselt läbi ning tõuseb püsti ja läheb edasi ka siis, kui ta kukub. 

Kusjuures majandusväljaande Forbes miljonäride edetabelis on Jäära päikesemärgi esindajaid samuti muljetavaldavalt palju.

Ka paljud kuulsad ja rikkad on just nimelt Jäära tähtkujus sündinud: Elton John, Steven Tyler, Mariah Carey, Lady Gaga ja Celine Dion.

Allikas: independent