Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISE ELUVIISIGA naised kõige rohkem kaalus juurde võtavad?

Kõik naised tahaksid omada ilusat figuuri ning samal ajal süüa kõike, mida hing ihaldab. Paraku pole see siiski võimalik, vähemalt mitte seni, kuni sulle meeldivad maiustused ning kõikvõimalikud rasvased toidud. Süües tervislikult ning piisavalt liikudes ei pea lisakilode pärast enamasti muret tundma, kuid teatud eluviisi puhul kipub kehakaal tahes-tahtmata tõusma.

Millise eluviisiga naised kõige kiiremini kaalus juurde võtavad?

Tuleb välja, et kõige kiiremini hakkab kaaluseier ülespoole vuhisema naistel, kellel puudub nii-öelda reguleeritud söömisgraafik ehk süüakse suvalistel kellaaegadel ja ikka seda, mis kätte satub. Seejärel jõutakse iga mõne aja tagant punktini, kus otsustatakse end käsile võtta ja dieedile minna  see on teine äärmus, kus võimalikult lühikese ajaperioodi jooksul tahetakse kilodest lahti saada. Dieet päädib sellega, et enam ei suudeta sellest lihtsalt kinni pidada ning lüüakse käega.

Elu jätkub endise reguleerimata söömisgraafikuga ning seejärel tuleb taas dieet. Selline ühest ekstreemsusest teise eluviis kurnab organismi ning keha tunnetab, et iga sisse söödud toidupalake tulekski kohe rasvana talletada, sest kunagi ei tea, millal uus karm dieet saabub.

Kui sa aga harjutaksid end kindlatel kellaaegadel sööma ning valiksid täisväärtusliku toidu, ei tekiks kehal ka vajadust toitu rasvana varuma hakata.

Allikas: health