Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISE PUNASE IMEVILJA söömine aitab saleneda?

Mis on see punane ümara kujuga imevili, mida inimene tunneb allikate sõnul juba 5000 aastat ning mis arvatakse pärinevat piirkonnast, mis ulatub tänapäeva Iraanist Põhja-Indiani? Tegemist on granaadipuuga, millel kasvavad viljad on granaatõunad - jah, just need viljad aitavad ka saleneda.

Granaadipuu näol on tegemist ühe vanima kultuurviljapuuga ning kunagistel aegadel seostati granaatõunu rikaste inimestega, kes neid vilju pidudel ohtralt nautisid.

Uuringud kinnitavad, et granaatõunad sisaldavad polüfenoole ja antioksüdante, mis parandavad inimese ainevahetust ning see omakorda aitab kaasa ka kaalulangetamisele.

Lisaks on läbi uuringute jõutud järeldusele, et granaatõun aitab vähendada isusid. Seda punast kauni välimusega vilja võib vabalt nimetada supertoiduks, mis varustab organismi A-, C- ja E-vitamiinidega ning lisaks parandab granaatõuna söömine ka naha tervislikku seisundit.

Tarbides iga päev pool granaatõuna ning jälgides, et ka sinu üleüldine menüü on tervislik, märkad peagi, et kaalust alla võtmine on muutunud lihtsamaks.

Allikas: health