Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED KALORIVAESED TOIDUD taltsutavad nälga?

Kui eesmärgiks on kaalust alla võtmine ning keharasvaprotsendi langetamine, siis tuleks oma menüü karmi pilguga üle vaadata ning viia sisse vajalikud muudatused, et kaalunumber õiges suunas liikuma hakkaks. On olemas toitusid, mille söömine aitab saleneda ning näljatunnet eemale peletada.

Kui eesmärgiks on kaalust allavõtmine ning keha rasvaprotsendi langetamine, siis tuleks oma menüü karmi pilguga üle vaadata ning viia sisse vajalikud muudatused, et kaalunumber õiges suunas liikuma hakkaks. On olemas toitusid, mille söömine aitab saleneda ning näljatunnet eemale peletada.

Allpool on välja toodud neli kalorivaest toitu, mis aitavad näljatunnet taltsutada:

1. Muna

Muna aitab väga tõhusalt näljatunnet leevendada ning sisadab lisaks väga kasulikke ja hästi omastatavaid valke ning munakollases leidub ka häid rasvu.

2. Värsked köögiviljad

Värsked köögiviljad sisaldavad palju vett ja kiudaineid ning neid võib korraga süüa suures koguses. Mitte kunagi pole keegi toorest porgandit süües paksuks läinud.

3. Kreeka jogurt

Kreeka jogurt sisaldab keskmisest jogurtist rohkem valkusid, mis samuti kõhtu täidavad.

4. Köögiviljapuljong

Uuringud kinnitavad, et kui tarbida pool tundi enne suuremat söögikorda ära üks klaas kuuma köögiviljapuljongit, siis tarbitakse hiljem 20% vähem kaloreid.

Allikas: health