Reklaam sulgub sekundi pärast

Millised omadusi hindab mehes Aleksandra Žeregelja?

Võistlustantsija Aleksandra Žeregelja on oma alaga tegelenud juba 14 aastat, kuid suurema tuntuse saavutas kaunitas aga osaledes eelmisel aastal heategevuslikus telesaates Tantsud Tähtedega moeekspert Ženja Fokiniga. Meestest rääkides ütles Aleksandra Buduaarile, et tema südame võidab mitte välimus, rahvus vaid mehe iseloom.


 

Võistlustantsija Aleksandra Žeregelja on oma alaga tegelenud juba 14 aastat, kuid suurema tuntuse saavutas kaunitas aga osaledes eelmisel aastal heategevuslikus telesaates "Tantsud Tähtedega" moeekspert Ženja Fokiniga. Meestest rääkides ütles Aleksandra Buduaarile, et tema südame võidab mitte välimus ega rahvus, vaid mehe iseloom.

Aleksandra suhteseis on hõivatud ning kuigi neiu jääb partneri suhtes salapäraseks, ütleb ta Buduaarile, et kõige tähtsam on mehe juures tema iseloom. "Eelkõige peab mees olema usaldusväärne, muidugi ka hooliv ja mõistev. Minu jaoks pole tähtis, kas mees on eestlane, venelane või mõnest muust rahvusest. Tähtis on see, milline on mehe iseloom," vastab ta.

Tene Sommer

 

[gallery ids="1960164,1960171,1960177"]