Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED ON EESTI STAARIDE amuletid või rituaalid enne esinemist?

Uudised.ee uurisid, mis on need põnevad rituaalid või talismanid, mida kasutavad meie armastatud artistid enne tähtsat esinemist. Teiste seas rääkisid oma amuletist lähemalt Õhtulehe veebi loovjuht Anu Saagim, lauljad Elina Born ja Getter Jaani ning raadiohääl Allan Roosileht. 

"Minul otseselt sellist asja ei ole, aga ma üritan alati olla hea tujuga ja anda sellist positiivset vibe`i ka teistele," rääkis Elina Born. 

Getter Jaani tunnistas, et tema helistab tihtipeale enne esinemist oma kallile vanaemale. "Ta räägib mulle mõne naljaka või toreda loo, mis temaga kunagi juhtunud on. Ta suudab seda nii naljakalt rääkida ja kogu mu hirm on läinud. Pigem on selline tore ärevus sees," sõnas ta. 

"Mul oli aastaid kaelas larimar ja ka praegu on ka mul siin käe küljes väike sinine kivi. Millegipärast on see ülioluline, et ta peab minuga kaasas olema. Ma kaotasin selle kaela oma ära ja te ei usu - ma olin nädalaid, kui mitte kuid haige. Selles mõttes, et see oli minu jaoks nii kurb," avaldas bravuuritar Anu Saagim. 

Allan Roosileht avalikustas aga, et talle meeldib, kui teda ümbritsevad tema jaoks armsad asjad. "Et minu ümber on mu auto, millega ma teinekord esinema sõidan, seal peab olema vastav muusika. Mul peab olema alati aega, ma ei tohi kiirustada. Need on niisugused asjad, mida ma järgin," lausus Roosileht.