Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED TÄHEMÄRGID on kõige paremad abielunaised?

Kõik kaksteist sodiaagimärki ei ole loodud abieluks ega järglaste saamiseks, ent mõned neist on tõepoolest siia ilma sündinud selleks, et pühendada oma elu perele ja laste üles kasvatamisele. Alati on olemas ka erandeid ja nagu öeldakse, siis erand kinnitab reeglit.


Kõik kaksteist sodiaagimärki ei ole loodud abieluks ega järglaste saamiseks, ent mõned neist on tõepoolest siia ilma sündinud selleks, et pühendada oma elu perele ja laste kasvatamisele. Alati on olemas ka erandeid ja nagu öeldakse, siis erand kinnitab reeglit.

Kuid millised tähemärgid on kõige paremad abikaasad?

Allpool on välja toodud kolm tähemärki, kes tõepoolest on justkui loodud abielluma ja perekonda looma:

VÄHK

Vähk armastab perekonda ja abielus olemist väga, kuid seda vaid õige inimesega. Seni, kuni tema teele satuvad valed partnerid, lagunevad ka tema suhted. Kuid õigele inimesele on ta truu kaaslane terveks eluks ning tema usalduses pettuma ei pea.

SÕNN

Sõnn on intelligentne märk, kes vajab enda kõrvale tugevat partnerit nii vaimsel kui ka füüsilisel tasandil. Temaga on lihtne läbi saada, sest ta ärritub haruharva ning temaga suhtes olemine on enamasti harmooniline ja turvaline. Sõnn ei otsi endale kunagi armukest ega austajaid, sest perekond on tema kindlus.

KALJUKITS

Kaljukits otsib seni, kuni kohtab seda õiget ning loob siis üsnagi kiirelt perekonna ja hakkab pesa punuma. Kuigi tegu on karjääri hindava märgiga, peab ta oluliseks ka perekondlikke väärtusi ning oskab töö ja eraelu kenasti tasakaalus hoida. Oma lähedastele on ta tõeliselt kaljukindel tugi.

llikas: yourtango