Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED TÄHEMÄRGID valetavad kõige rohkem?

Pole olemas inimest, kes poleks mitte kunagi ühel või teisel põhjusel luisanud. Milline soodumus on aga inimesel sellele, kas ta valetab palju või vähe? Kas oma osa mängib ka astroloogia? Tuleb välja, et mängib küll. Nimelt kipuvad teatud tähemärgid valetama tunduvalt rohkem, kui teised, kirjutab portaal Your Tango. Kes nad siis on?

Jäär

Jäära puhul oleks õiglasem sõna "valetama" asemel kasutama hoopis sõna "varjama." Nimelt tahab ta oma tundeid pigem varjata ja eitada, sest Jäär kardab oma nõrkust teistele näidata. Jäär on väga hea näitleja ja varjaja. 

Kaksikud

Kaksikud kasutavad teiste inimestega suheldes valesid väga regulaarselt. Nad valetavad nii oma sõpradele, tuttavatele kui ka kallimale, muutes olukorra enda jaoks tihti soodsamaks, ise sellest arugi saamata. 

Lõvi

Lõvi kasutab kõiki hädavalesid selleks, et oma eesmärke saavutada ja seda igal tasandil, sest ta tunneb, et on väärt vaid parimat. Ta teeb kõik, et teda nähtaks ja kuulda võetaks. Lõvi ise ei leia valetamises midagi halba ega mõtle sellele, mida ta teistele oma valedega teha võib.