Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED TÄHTKUJUD on kõige ausamad?

Pole olemas inimest, kes poleks mitte kunagi ühel või teisel põhjusel luisanud. Milline soodumus on aga inimesel sellele, kas ta valetab palju või vähe? Kas oma osa mängib ka astroloogia? Tuleb välja, et teatud tähemärgid on tunduvad ausamad kui teised, kirjutab portaal Your Tango. Kes nad on?

Kaljukits

Kaljukits on inimene, kellele ei meeldi teistele valetada ega inimestega manipuleerida, et oma tahtmist saada. Ta ei talu valesid ning põlgab kõiki, kes silmagi pilgutama teistele luiskavad. Kaljukitse motoks on iseenda ja teiste vastu alati ausaks jääda. 

Vähk

Vähk on väga aus ning tema arvamust on raske muuta. Ta on kõige ausam ja siiram tähtkuju üldse. Valetamine ja varjamine ei kuulu tema elu juurde. Vähk ei suudaks mitte ealeski vales elada, vaid tunneks ennast kogu aeg pahasti. 

Sõnn

Sõnn ehitab oma elu üles soliidsele alusele. Ta on väga range nii iseenda kui ka teiste vastu. Sõnni ausus muudab ta teinekord lausa väljakannatamatuks ja isegi julmaks. Ta peab kinni korrast ja täpsusest ning ootab seda ka kõikidelt teistelt.