Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED TÄHTKUJUD PETAVAD oma kallimat kõige suurema tõenäosusega?

Kas oled kunagi juurelnud selle üle, kas teatud tüüpi partnerid petavad suhtes suurema tõenäosusega või mitte? Tuleb aga välja, et oma rolli mängivad ka tähed. Nimelt tunnevad järgmised kolm tähtkuju palju suuremat kiusatust oma kallimat petta kui teised. See ei tähenda loomulikult seda, nagu peaksid oma kaaslase kohe maha jätma, aga ehk oleks mõistlik silmad lahti hoida... Kes need truudusetud tähemärgid siis on?

Kaksikud

Kaksikud on oma iseloomult väga otsustusvõimetu tähemärk, kes vajab aeg-ajalt lühiajalist tähelepanu. Seega on tema partneril väga raske pakkuda Kaksikutele kõike, mida ta vajab. Kui ta tunneb, et kallim pole temaga samal lainepikkusel, otsib ta enda kõrvale kellegi, kellega paremini klapib. 

Lõvi

Lõvile meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja tunda ennast ihaldatuna. See tähendab, et kui su partner on Lõvi ja sa ei kohtle teda vääriliselt, leiab ta varsti ühe või teise viisi, et hakkaksid teda taas kord tähele panema. Mõnikord ei pruugi need viisid sulle meeldida.

Ambur

Amburil puudub igasugune filter ja ta ei oska saladusi hoida. Mis tähendab seda, et kui ta petab, räägib ta selle kindlasti välja. Amburi jaoks on voodielu juures väga oluline mängulisus. Kui seks muutub tema jaoks argipäevarutiiniks, on ta valmis kedagi lõbusamat kõrvale otsima.