Reklaam sulgub sekundi pärast

Milliseid vigu peaks esimesel kohtamisel vältima?

Kas pärast teie esimest kohtingut ei helistanud ta sulle enam kunagi? Ilta Sanomat koostas nimekirja vigadest, mida esimesel kohtamisel vältima peaks.

Kas pärast teie esimest kohtingut ei helistanud ta sulle enam kunagi? Ilta Sanomat koostas nimekirja vigadest, mida esimesel kohtamisel vältima peaks.

Liigne kitsidus. Kohtingukaaslase peletab eemale pidev hindade pärimine ja rahast rääkimine. Kui üks pooltest kardab, et peab mõlema söökide ja jookide eest ise maksma, võib selle juba alguses kokku leppida – ja unustada seejärel rahast rääkimise.

”See on kohutav, kui mees karjub üle terve saali, et arve läheb eraldi. Olen sedavõrd vanamoodne, et minu arvates peaks mees esimesed joogid kinni maksma. Seejärel võin näiteks järgmised mina maksta,” kirjutas ajalehe veebilehel Ninja.

Liigne argus ja oskamatus vestelda.

”Kõige suurem viga on see, kui kaaslane räägib terve õhtu jooksul vaid endast ja ei küsi minu kohta mitte midagi. Mõnikord on kohting sujunud sedasi, et mina küsin ja kaaslane vaid vastab, kuid pole ühtegi küsimust vastu esitanud. Üllatavalt paljud ei oska vestlust üleval hoida.”

Lõhnad. Hingeõhk, riided, juuksed – räpasus tõmbab kohtingule juba eos kriipsu peale.

Stiilitunnetus. Väline kest räägib nii mõndagi ka meie sisemuse kohta.

Valed oletused. Kui oled kaaslasega tutvunud läbi interneti või sattunud hoopis pimekohtingule, võivad ootused liiga kõrged olla. Mine kohtingule avatud meelega.

Endistest kallimatest rääkimine. Usu, mitte keegi ei soovi esimesel kohtingul kuulda sinu eelnevate kallimate kohta.

Harituse puudumine. Rumalus on ebaseksikas.

Nilbed jutud. Kuigi võisite mõlemad vaid sekskaaslast otsida, tõmbavad nilbed jutud meeleolu koheselt alla.

 

Anneli Allikas-Parv