Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISEL TÄHEMÄRGIL ON edukas oktoober?

Oktoober toob endaga kaasa muudatusi kõikide tähemärkide jaoks. Kes alustab oktoobris oma kaalulangetuse teekonda, kes vahetab töökohta, kes teeb lõpu vana suhtega ja kelle ellu tuleb uus armastus. Eriti edukas on oktoober aga Lõvile, kirjutab portaal Your Tango. 

Lõvil läheb oktoobris töörindel väga hästi. Võib juhtuda, et ta saab mõne senisest parema tööpakkumise või võimaluse karjääriredelil edasi ronida. Tema ambitsioone toetavad nii sõbrad kui ka organisatsioonid ning igasugused juriidilised asjaajamised õnnestuvad edukalt. Otsuse pead aga langetama juba samal kuul, sest iga asi vajab uuendusi. Ilmselt langetatakse siiski kõrgemalt poolt sulle see tähtis otsus ära ning sa ei pea otsusega oma pead vaevama. Jälgi märke. 

Ka kodusel rindel on Lõvil kõik hästi. Suhteõnn õitseb ja räägite sellel kuul kallimaga ühist keelt. Kui mõni erimeelsus tekibki, siis need lahendate ruttu ning suuremaid tülisid ei esine. Kui Lõvi veel abielus ei ole, siis oktoober on väga soodne aeg abieluranda sõudmiseks või siis abiellumise peale mõtlemiseks. 

Vallalised Lõvid peaksid aga silmad lahti hoidma. Sellel kuul võib su ellu sammuda suur armastus või vähemalt saad osaks seiklusest, mis ei unune veel niipea.