Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISES OLUKORRAS PETAB MEES naist, keda ta armastab?

Petmise eest ei ole kaitstud ükski suhe ning seda võib ette tulla ka paaridel, kes pealtnäha vaadates moodustavad justkui ideaalse koosluse. Enamasti on mängus kolmandad tegurid, mida paraku kumbi osapool ette näha ega ka ära hoida ei oska.

Petmise eest ei ole kaitstud ükski suhe ning seda võib ette tulla ka paaridel, kes pealtnäha vaadates moodustavad justkui ideaalse koosluse. Enamasti on mängus kolmandad tegurid, mida paraku kumbki osapool ette näha ega ka ära hoida ei oska.

Uuringud kinnitavad, et suurim põhjus, miks mehed petavad naist, keda nad tegelikult väga armastavad, on seotud madala enesehinnangu ja alkoholiga.

Kui naine teenib mehest rohkem ning liigub karjääriredelil ülespoole, võib see mehes tekitada ärritust ja trotsi, mis pikas perspektiivis toovad omakorda kaasa vajaduse leida kiitust ja lohutust inimeselt, kes on mehest vähem edukas. 

Kui mängu tuleb alkohol ja enesehaletsus, on tõenäosus, et mees petab, kõige suurem.

Suhtes, kus mees ja naine on mõlemad iseseisvad raha teenijad, tuleb rohkem tähelepanu pöörata ka sellele, et suhe ei kannataks, sest paratamatult jääb aega teineteise jaoks sellise suhtemudeli puhul vähemaks.

Uuringutest selgub ka näiteks fakt, et on mehi, kes ei taha, et nende naised karjääri tegema hakkaksid, sest nad tunneksid end sellisel juhul kõrvalejäetuna. Kui aga naine hoolitseb kodu eest ning tema elu keskmeks ongi perekond, tunneb mees end turvaliselt ning tal ei teki psühholoogilist vajadust petmiseks.

Allikas: Your Tango