Kui magusaisu on suur, siis haaratakse ikka millegi tõeliselt maitsva järgi ning enamasti on selleks kõikvõimalikud šokolaadid ning šokolaadist valmistatud kommid. Kuid kas teadsid, et šokolaadil ja šokolaadil on tegelikult suur vahe ning siinkohal tasuks õppida valima just seda õiget toodet. Kui magusaisu on suur, siis haaratakse ikka millegi tõeliselt maitsva järele ning enamasti on selleks kõikvõimalikud šokolaadid ning šokolaadist valmistatud kommid. Kuid kas teadsid, et šokolaadil ja šokolaadil on tegelikult suur vahe ning siinkohal tasuks õppida valima just seda õiget toodet. Õige šokolaad on valmistatud kakaovõist, suhkrust ja piimapulbrist. Paljud poes müügil olevad maiustused on aga valmistatud hoopis teistest rasvainetest, mille näol on tegu odava toorainega. Näiteks on kakaovõi asemel kasutatud palmiõli või mõnda muud taimset õli ja need ei ole sugugi hea valik. Ka maitsetugevdajaid ei tohiks õige šokolaad kindlasti sisaldada. Mida lühem on koostisosade nimekiri, seda parem toode on. Eelista alati kakaovõist valmistatud šokolaadi ning taimsetest rasvadest tehtud tooted jäta poodi. Allikas: health
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Britta Burket ja Helen Haava — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Miks on koostöö oluline? Koostöö puhul tehakse tööd ühise eesmärgi nimel
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?