Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTE SÖÖKIDEGA HELLITAVAD ennast tuntud Eesti naised?

Meil kõigil on oma lemmiktoidud, mida me ikka ja jälle suurima heameelega naudime ja mis alati naeratuse näole toovad. Inglise keeles on olemas selline mõiste nagu comfort food ehk siis mugavustoit ja see peaks tähendama sööki, mida süüakse siis, kui on isu millegi eriti maitsva ja hõrgu järgi.

Meil kõigil on oma lemmiktoidud, mida me ikka ja jälle suurima heameelega naudime ja mis alati naeratuse näole toovad. Inglise keeles on olemas selline mõiste nagu comfort food ehk siis mugavustoit ja see peaks tähendama sööki, mida süüakse siis, kui on isu millegi eriti maitsva ja hõrgu järele.

Uurisime üheksa imekauni Eesti naiskuulsuse käest, millised on nende mugavustoidud!

Vastustest selgub, et enamik naisi armastab kõige rohkem just magusat! Sellegipoolest leidus ka neid, kes hoopis soolast hindavad, seega, nagu öeldakse: maitse üle ei vaielda.

Anu Saagimi mugavustoiduks on pasta, kuigi ta tahaks, et selleks oleks sushi. Soolast toitu hindab kõrgelt ka Beatrice, kes ei suuda vastu panna kvaliteetsele mustale leivale ja mustale kohvile.

Miss Madli Vilsar, kes peab ühtlasi ka ilmatüdruku ametit, armastab jäätist maasikamoosi ja küpsistega. Ka jalgpallikohtunik Anni Rahula armastab jäätist, ent tema valmistab seda hoopis banaanist ning teiseks suureks lemmikuks on Annil tervislikud smuutid. Ka Laura Kõrgemäe on öelnud, et tema suureks lemmikuks on jäätis. 

Armastatud sporditüdruk ja TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum armastab aga šokolaadi ja täpselt samasuguse vastuse saime ka fitnessiga tegeleva Endla Vaheri käest. Lauljatar Liis Lemsalu peab oma kõige lemmikumaks magustoiduks aga nugatit!

Glamuurne Iris Tomson peab üle kõige lugu Itaalia ja Jaapani köögist ning ühte kindlat lemmikut tal ei ole.

Mis on sinu nii-öelda mugavustoit, mis sul tuju alati heaks teeb?

 

Karin Karu