Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTEL TÄHEMÄRKIDEL TULEB kõige lahedam suvi?

Suvi pole enam mägede taga ning sellega koos saabuvad ka kaunid suveõhtud, puhkused, lõbusad vabaõhukontserdid, piknikud mere ääres ja palju muud toredat. Aga milliseid tähtkujusid ootab ees unustamatu suvi? Portaal Your Tango pani kirja kolm tähemärki, kellel tuleb kõige ägedam suvi. 

SÕNN

Sõnni jaoks algab suvi romantilise Veenuse seltsis. Suve teises pooles on õhus pingelist ootust, hellasid sõnu ja romantikat. Tähelepanu nõuavad lausa mitu silmarõõmu ning Sõnnil on väga raske otsusele jõuda, keda võtta ja keda jätta. Juuli lõpus ootab Sõnni ees romantiline reis või unustamatu matk. Hea õnn saadab Sõnni ka terve ülejäänud aasta vältel.

SKORPION

Skorpion on juba mitu aastat planeerinud suveks igasuguseid toredaid ettevõtmisi, kuid millegipärast on jäänud need tegemata. See suvi on erandiks ja Skorpion jõuab igale poole, kuhu vaid soovib. Suve keskel saabub sinu ellu keegi eriline ning tunned temaga erilist sidet. Ta paneb sind naerma ja tunned üle tüki aja, kuidas sa ellu ärkad. Suhtes olevat Skorpioni ootab aga ees suur muudatus, olgu selleks siis kihlumine või oma kodu soetamine.

KALAD

Kalade elus on algamas uus aeg ning väikest eelnaudingut saad tunda juba sellel suvel. Sinu ellu saabuvad uued võimalused, head pakkumised, uued väljakutsed tööl ja sellega käib kaasas ka suurem palk. Paljud asjad selginevad augusti lõpuks, kuid ka sügisel on sinu jaoks varuks uusi põnevaid üllatusi.