Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTEL TÄHEMÄRKIDEL tuleb kõige vingem jaanipäev?

Kuumad suveilmad pakuvad alati palju rõõmu ning loodetavasti möödub ka jaanipäev suurema vihmata ja ehk isegi saab sooja päikesepaistet nautida. Enamike jaoks on jaanipäev alati suur püha, mida tähistatakse võimsa lõkke ja grilliga ning seda loomulikult naudutavas seltskonnas.

Kuumad suveilmad pakuvad alati palju rõõmu ning loodetavasti möödub ka jaanipäev suurema vihmata ja ehk isegi saab sooja päikesepaistet nautida. Enamike jaoks on jaanipäev alati suur püha, mida tähistatakse võimsa lõkke ja grilliga ning seda loomulikult nauditavas seltskonnas.

Kuid millistel tähemärkidel tõotab sel aastal tulla kõige vingem jaanipäev - allpool on välja toodud kuus märki, keda ootab ees põnev aeg:

JÄÄR 

Jäär veedab jaanipäeva oma kõige kallimate inimeste seltsis ning sel aastal tunneb ta end tõeliselt õnnelikuna. Lõpuks ometi on tema elus see keegi, keda ta südamest armastab ja tunded on vastastikused.  

SÕNN

Sõnn võtab jaanipäeva rahulikult ning ei püstita kõrgeid lootusi, ent teda tabab ootamatu ja igati positiivne uudis, mis teeb meele rõõmsaks. Jaanipäev jääb meelde veel pikaks ajaks, selles pole kahtlustki.

VÄHK 

Vähk võib end vahetult enne jaanipäeva üksikuna tunda, ent kindlasti ei tasu pühade ajal kodus istuda, sest just jaanipäeval tabab seda märki saatuslik hetk. Kohtumine uue inimesega, kes toob ellu palju põnevat.

NEITSI 

Neitsi elus on juba mõnda aega keegi, kelle vastu ta sügavat sümpaatiat tunneb ning jaanipäeva paiku muutub kontakt selle inimesega veelgi intiimsemaks. Põnevad ajad on ees. 

KAALUD 

Kaalude märk saab viimaks lahti pingetest ning võtab sel aastal jaanipäevast kõik, mis võtta annab. See on võimalus ennast korraks välja lülitada, puhata ja nautida

AMBUR 

Amburil ei ole sel aastal ühtegi kindlat ideed, kuidas jaanipäev mööda saata, ent teda tabab ootamatu kutse üritusele, mis võib muuta ka tema tulevikku. Armastus ei küsi aega, vanust ega kohta.

Allikas: redbook