Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ILUSA KEHA 5 SALADUST: Janne Saar

"Ilus keha on tervisliku elustiili tulemus," ütleb endine Nexuse lauljatar Janne Saar, kes juba aastaid Ameerikas elab ning igapäevaselt joogat praktiseerib. Kuigi paljud ameeriklased toituvad ebatervislikult ning on kimpus ülekilodega, siis Janne on alati tervislikust ja täisväärtuslikust toidust lugu pidanud.

Palusime Jannel välja tuua oma ilusa keha viis saladust:

1. Trenn.

Ma olen endale lubanud, et jään alati aktiivseks ja olen sellest siiani suutnud kinni pidada. Teen paar korda nädalas joogat. See on suurepärane viis enda venitamiseks ja ühtlasi aitab see mind tasakaalus hoida. Mul on kodus ka mõned raskused ja nendega teen paar korda nädalas jõusaaliharjutusi. Mulle meeldib vaheldus ja midagi aktiivset teen ma praktiliselt iga päev. Olen ka Fitbiti kasutaja ja tean täpselt, kui palju ma päevas liigun. See annab hea ülevaate ja kui olen üks päev liiga lihtsalt võtnud, sunnin end järgmisel päeval rohkem. 

2. Toit.

Hommikusöök on kõige tähtsam. See annab päevaks energia. Sellest proovin ma alati kinni pidada. Ühtlasi pööran palju tähelepanu sellele, et tegemist oleks mahetoodanguga. Kui ma midagi söön, küsin alati enda käest, mida see mu kehale annab? Magusat proovin vältida, aga see on raske. Kohvi olen asendanud rohelise teega. Ma joon kohvi ainult siis, kui ekstraenergiat on vaja. Toidu kvaliteet on mulle väga oluline. Ma enne nälgin, kui lähen Macdonaldsisse!

3. Ära kaalu ennast.

See tegelikult ei oma tähtsust, kui palju sa kaalud. Inimestel on kõigest nagunii oma arvamus. Kõige olulisem on, et sa armastaksid ennast sellisena nagu oled. Minu arvates on keha arvustamist natuke liiga palju. Proovin mitte mõelda, kui palju ma kaalun ning üritan lihtsalt elada ja olla tervislik.

4. Tunne end mugavalt peegli ees.

Et tunda end hästi oma kehas, on oluline teada, milline su keha välja näeb. Ma arvan, et on hea aeg-ajalt peegli ees alasti seista ja end mitte kritiseerida. Pigem vaadata end sellise pilguga, mis sulle enda keha juures meeldib.

5. Vesi ja smuutid.

Mida ja kui palju sa päeva jooksul jood, on ka väga oluline. Ma tunnen tihti, et ei saa kõiki vajalikke vitamiine toidust kätte. Ma ei ole väga suur salatiarmastaja, aga ma tean, kui oluline on saada päevane kogus rohelist. Smuutid on hea viis panna kõik kasulik kokku ja kiirelt ära juua. Kui ma endale smuutisid teen, ei maitse need just kõige paremini. Enesetundele aga mõjub see imeliselt. Inimese mõtlemine ja vaimne tervis on ka toidust mõjutatud.