Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ILUSA KEHA 5 SALADUST: Marlen Heldemeel

Treener Marlen Heldemeel kuulub kahtlemata nende naiste hulka, kes külmaks ei jäta kedagi. Naine ise ütleb enda kohta nii: "Ma olen terasest tahtejõu ning pärani avatud meelega. Ma olen treener, sest ma tahan, et inimesed hakkaksid elama iseenda standardite, mitte teiste seatud ideaalide järgi."

Marlen annab HIIT (hing intensity interval training) treeninguid ning on ise tegelenud nii judo, kikkposki kui ka klassikalise poksiga ning antud hetkel on üheks tema kireks taipoks.

Trenniga üksi aga ilusat figuuri ei vooli, see nõuab vastavat ellusuhtumist ning rohkelt teadmisi, kuidas oma keha eest hoolitseda.

Marleni ilusa keha viis saladust: 

1. Õppisin ennast armastama

Tegin rahu iseenda iga viimse kui sentimeetriga.

2. Teen koostööd sellega, mis keha mulle dikteerib.

Ehk siis kui ma tunnen, et keha on väsinud ja tahab taastuda pikemalt, siis ma taastun. Nii suudan endast igakord anda maksmimumi trennis, elus ja puhkehetkel. Loomulikult ma ei jää laiskuse ussi taha peitu. Kuulan oma keha - kui kehal on vaja puhata, siis puhkan. Nii jõuab alati parimate tulemusteni.

3. Söön teadlikult, aga ei loe otseselt kaloreid.

Tean, mida enda kehasse panen, et ta suudaks mulle jätkusuutlikult ja tervelt pakkuda väga head elukvaliteeti. Ei võta oma head tervist iseenesest mõistetavalt, vaid pakun oma kehale pinda, kus end hästi tunda. (Vahel väikeste mööndustega.) 

4. Ma ei tee midagi vastu enda tahtmist

Võtsin vastu otsuse, et ma ei tee endale enam kunagi midagi vastumeelselt. Ei füüsiliselt ega vaimselt. See kombo on nagunii üks suur tervik. 
Ma ei sunni ennast seltskonda, kus mulle ei meeldi olla, ma ei saa kokku kellegagi viisakusest, ma ei tee trenni, mis on minu kehale vastumeelne. Selline vastumeelne punnitamine (sest trennis peab ju käima!) ei vii sind mitte kuskile.

5. Mini eesmärgid

Sean endale minieesmärke, mida tahan oma kehaga seoses saavutada - olgu selleks siis, et "sel nädalal toitun paremini" või "nüüd ma lähen ja teen selle jooksutiiru ära". Pea meeles, et me ei ole kõik maratonijooksjad ja kaks kuni viis kilomeetrit korraga on ka väga okei.