Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ILUSA KEHA 5 SALADUST: treener ja õpetaja Kätlin Heiskonen

Kätlin Heiskonen on Rakverest pärit 25-aastane spordiarmastaja, kes igapäevaselt töötab kehalise kasvatuse õpetajana ning õhtuid sisustab rühmatreeningute andmisega Sinu Spordiklubis. Kätlin tõdeb, et oma treeningpisiku sai ilmselt juba varajases nooruses, mil alustas võistlustantsu tantsimisega. 


Kätlin Heiskonen on Rakverest pärit 25-aastane spordiarmastaja, kes igapäevaselt töötab kehalise kasvatuse õpetajana ning õhtuid sisustab rühmatreeningute andmisega Sinu Spordiklubis. Kätlin tõdeb, et oma treeningpisiku sai ta ilmselt juba varajases nooruses, mil alustas võistlustantsu tantsimisega.

"Ülikooli ajal leidsin tee jõusaali. Lisaks olen võistelnud ka bikiinifitnessis ning saavutanud juuniorite kategoorias 3. koha. Olen abielus ning mul on kaksikõde, kes on minust täiesti erinev," nendib Kätlin. 

Palusime Kätlinil kirja panna oma õnneliku keha viis saladust ja siin need on:

1. Aeg iseendale!

Minu jaoks tähendab aeg iseendale suuresti trenni tegemist. Annan igapäevaselt erinevaid rühmatreeninguid, kuid lisaks rühmatreeningutele püüan leida aega, kus saan tegeleda enda treenimisega. Leidsin oma tee jõusaali juba mitu aastat tagasi ning hetkel ei kujutaks oma elu ilma trennita enam ettegi. 

2. Tervislik toitumine

Minu igapäevane toidulaud sisaldab palju taimset toitu. Lemmik hommikusöök on kindlasti puder. Proovin anda oma kehale võimalikult palju erinevaid toitvaid ja vitamiine täis sööke nagu kala, muna, erinevad puu- ja köögiviljad. Toidulaualt ei puudu ka kartul ja pasta!

3. Sisemise rahu leidmine

See on üks aspekt, mille kallal ma veel tööd teen. Teadagi on ju naistel kombeks ennast alatasa teistega võrrelda, mis tegelikult tekitab endale hoopiski lisapingeid. Tuleks endaga hästi läbi saada ning armastada ennast sellisena, nagu sa oled. Rahulolu nii oma vaimse kui ka füüsilise poolega. 

4. Puhkus

Puhkuse all mõtlen nii igapäevast und kui ka reisimist. Ma armastan reisimist ja tunnen, kuidas alati reisilt tulles on motivatsioon laes. Aeg-ajalt tuleb aeg maha võtta ja lihtsalt olla ning hetke nautida! Selline aeg laeb patareid korralikult täis ning annab uut energiat edasi tegutseda. 

5. Tasakaal

Kui ennast piisavalt liigutada, siis võib ka enda lemmikjäätist või šokolaadi süüa. Ma olen täielik jäätise armastaja, seega leiab ikka nädalas korra mind ka maiustamas. Kõiki asju võib süüa, aga mõistuse piires. Me elame siiski vaid korra ja elu on ju ikkagi nauding!