Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ÕNNELIKU KEHA 5 saladust: Birgit Kool

Birgit Kool on Rakverest pärit noor naine, kes juba väikesest peale moemaailmas on liikunud. Lisaks sellele, et Birgit peab blogi, mis 2 aastat tagasi Eesti parimaks reisiblogiks tunnustati, on tema loodud kollektsioonid mitmeid tunnustusi saanud ning hiljuti lõi naine ka aktiivsele eluviisile suunatud riietebrändi Fennecfit. Kõikide nende tegemiste kõrvalt on Birgit ka suurepärases vormis ning näeb igas olukorras imehea välja. Mis on tema õnneliku keha 5 saladust? 

Aktiivne eluviis ja toetuse leidmine

Aktiivne eluviis ei pea ilmtingimata olema jõusaalis käimine. Leian, et õnneliku keha jaoks piisab õiges doosis liikumisest: jooga, kõndimine või tantsimine. Selle toetamiseks olen nüüdseks personaalne treener ning aktiivse elustiilile suunatletud riietebränd Fennecfit looja. Usun, et kui üksi ei tea, kuidas, siis leia inimesi, kes sind aitavad.

Ära peata enda arengut

Leian, et on lihtne leppida sellega "kes me oleme" ning jääda püsivaks elustiilile ja endale. Olenemata vanusest, võimalustest või olukorrast, leian, et igal inimesel on võimalik esitada enda arengule väljakutseid, viies end õnnelikuma MINA poole. Reisimine, lugemine ja podcast'ide kuulamine on ideaalne viis enda arenguks.
Naerata ja võta aeg maha

Õnnelikuks olemine vähendab stressi, suurendab produktiivsust ja tugevdab immuunsussüsteemi. Leia põhjuseid, naeratamaks enda elule ning ära unusta võtta aega iseendale tänapäeva kiire elutempo kõrvalt.

Inimesed sinu ümber

Õnnelikuma keha suurimaks saladuseks pean inimesi enda ümber. Need, kes toetavad ja inspireerivad sinu tegemisi. Ära hoia kinni inimestest, kes ei tõuka sind edasi! Ära jälgi inimesi, kes sind ei inspireeri (see käib eelkõige sotsiaalmeedia kohta), kuna kõik, mis meie ümber toimub, mõjutab sinu naeratust näol ja enesetunnet kehas.

Piisavas koguses vett

Vesi on kasulik nahale, seedimisele ja lihastele. Olenevalt inimese vanusest, kehakaalust ja aktiivusest aitab piisavas koguses vett hoida sind värske ja säravamana.