Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ÕNNELIKU SUHTE 3 saladust: Kati ja Marko

Kati Koemets ja tema kihlatu Marko Tooming armastavad mõlemad sporti – täpsemalt jõusaalitreeninguid ning mõlemad peavad fitnessimaailma oma suureks kireks. Just fitness on see, mis need kaks inimest kokku tõi ning Kati tõdeb, et ta ei suudakski olla suhtes mehega, kes spordi asemel kõik nädalalõpud näiteks diivanil õlut juues veedaks.

Tegelikult teadis Kati Markot juba enne seda, kui neist paar sai. "Olin tema blogil aeg-ajalt ikka silma peal hoidnud ja siis, kui ma juba natuke tõsisemalt jõusaalitreeningutega tegelema hakkasin, süvenesin ka tema blogisse rohkem ning hakkasin teda Instagramis jälgima. Pärast seda Marko võttis minuga ise ühendust, kutsus trenni ja nii see kõik tasapisi arenema hakkas," meenutab ta.

Õnneliku suhte saladusi on kindlasti rohkem kui kolm, tõdeb Kati. Kõige olulisemateks on naise silmis aga järgnevad punktid: 

1. Ühised huvid ja hobid.

Kindlasti on üks meie suurimaid nii-öelda ühendajaid kogu fitnessimaailm. Tänu sellele me ju tegelikult ka tuttavaks saime.

Täna ei kujutaks ma ettegi, et oleksin koos spordikauge inimesega, kes ei aktsepteeriks seda, et veedan suhteliselt suure osa oma vabast ajast trennis, toite ette valmistades ja aktiivset elustiili elades. Samas on ka oluline, et see ei muutuks kogu elu sisuks, sest elus on palju muidki asju kui pidev trennis elamine. Kindlasti kuuluvad meie ühiste huvide hulka ka kinos käimine, jalutuskäigud igasugustes ägedates kohtades, kuhu ehk tavapäraselt ei satuks, samuti naudime aeg ajalt spaades lõõgastumist ja väga meeldib ka reisida.

 2. Rääkimine.

Mina arvan, et kindlasti on väga suur osa suhte toimimisel selles, et omavahelistest probleemidest tuleb rääkida, püüda neid lahendada ja leida kompromisse. Konstruktiivne kriitika on alati pigem edasiviiv jõud. Vaikselt istudes ja alla neelates asju, mis sind häirivad, võib juhtuda, et ühel hetkel kukub viimane piisk karikasse, samas kui su partner ei puugi teadagi, et sinu arvates midagi valesti on. Oskus kuulata on samuti väga oluline.

3. Usaldus.

Ilma üksteist usaldamata ei saa ükski suhe hästi toimida. Kui sind pidevalt alusetult küsitletakse ja kahtlustatakse, siis vaevalt selliseid asju kaua taluda jõuad.