Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ÕNNELIKU SUHTE SALADUS: Renata

Renata ja Viljar kohtusid kaheksa aastat tagasi tänu ühisele hobile. Kuigi paari vanusevahe on 23 aastat, on nad teineteise jaoks justkui loodud ning eelmisel aastal abieluranda sõudnud paar ootab hetkel ka oma esimest last. 

Renata ja Viljari tutvus sai alguse tänu koertele. "Meil mõlemal oli Siberi haski tõugu koer ning nagu ikka liidab ühine hobi inimesi. Aastaid kestnud sõprusest kujunes välja midagi enamat ning tänaseks oleme koos olnud 8 aastat. Oleme mõlemad täielikud koerainimesed ning aastate jooksul on hobi muutunud elustiiliks. Elame koos 25 Siberi haskiga Tallinna lähistel asuvas Paasiku koertemõisas, kus pakume erinevaid aastaringseid tegevusi: matkasid koertega, kennelikülastusi, koerarakendiga sõite, fotosessioone, firmapidude ja sünnipäevade korraldamist," sõnab Renata. 

Mis on paari õnneliku liidu saladuseks?

1. Üllatage üksteist kingitustega, ja mitte ainult tähtpäevadel.

Kingituste all pole mõeldud ainult midagi uhket ja väärtuslikku, vaid piisab ka lihtsast meelespidamisest. Näiteks üllata teda lemmik söögi/joogiga, osta just see vajalik tööriist, mida partner on ammu soovinud või tee korda majapidamises lihtne asi, mis millegipärast venima on jäänud. Pika kooselu jooksul on sellised meelespidamised oluliselt väärtuslikumad kui kingiks saadud paar uusi kõrvarõngaid. 

2. Jää alati iseendaks, sest sellisena Sa oma partneri südame võitsid.

Kuigi me kõik muutume elu jooksul, tuleks siiski aeg-ajalt endale meelde tuletada neid omadusi, mis suhte alguses partneri Sinusse armuma panid. Teinekord võib eneselegi üllatusena tulla kui erinev inimene Sinust selle aja jooksul saanud on.

3. Astu alati esimene samm ja jäta teisele viimane sõna.

Seda põhimõtet on Renata nende aastate jooksul kõige rohkem kasutanud. Tülide korral on oluline meeles pidada, et Sinu paariline on Sinu partner, mitte vaenlane. Te kas võidate koos või kaotate koos.