Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU UNISTUSTE figuuri 5 saladust: bikiinifitnessist Kaisa Abner

Kaisa Abner on imetlusväärselt tugeva iseloomuga ja sihikindel noor naine, kelle elus on väga olulisel kohal tema keha. Füüsiline välimus bikiini fitnessi näol on Kaisa suurimaks kireks ning selle nimel näeb ta vaeva iga päev, et vormida oma keha tugevaks, voolujooneliseks ning loomulikult ilusaks.

Kaisa Abner on imetlusväärselt tugeva iseloomuga ja sihikindel noor naine, kelle elus on väga olulisel kohal tema keha. Füüsiline välimus bikiinifitnessi näol on Kaisa suurimaks kireks ning selle nimel näeb ta vaeva iga päev, et vormida oma keha tugevaks, voolujooneliseks ning loomulikult ilusaks.

Paljud naised soovivad omada ilusat ja treenitud keha, kuid enamasti leitakse pigem põhjuseid, miks trenni mitte minna ja miks tervisliku toidu asemel ebatervislikku eelistada.

Kaisa jagas Buduaarile oma unistuse figuuri 5 saladust:

"Tegelikult saladust siin nagu ei olegi - kõik on teada tuntud nipid, aga üks tavaline inimene lihtsalt ei usu neid ja üritab enda peas ikkagi mingit imelahendust välja genereerida. 1+1=2, aga see tundub olevat liiga lihtne, liiga loogiline, vaja on ikka mingit keerulisemat lähenemist," kommenteerib Kaisa ning toob välja oma unistuse figuuri viis saladust:

1. Toitumine.

Me võime ennast ribadeks treenida, aga kui toidulaud paigas ei ole, siis tulemus on nullilähedane. Toit on kütus ning mida kvaliteetsemat kütust me enda kehale anname, seda rohkem meie kehad ka meid tänavad. Sa ei näe kunagi välja nagu miljon dollarit, kui sa toitud rämpsust.

2. Trenn.

Ja mitte lihtsalt trenn, vaid raske jõutreening. Kui sa soovid endale kurve (ja siinkohal ma ei räägi mitte pekikurvidest), siis need sa saad ainult raske trenniga. Lihas vajab kasvamiseks raskeid treeninguid ning pidevat impulssi arenguks. Kui trenn muutub liiga lihtsaks, siis on hädavajalik kasvatada raskuseid, vastasel juhul progress peatub.

3. Uni.

Treening on oma olemuselt lihastele mikrorebendite tekitamine ning nende lappimiseks ja seeläbi arenguks on vaja anda kehale kütust ja puhkust. Tuletan meelde, et sa võid taas kord ennast ribadeks treenida, aga kui sa ei anna kehale peale kütust ja puhkust, siis mitte mingit arengut ei toimu. Need kolm punkti peavad olema kõik täidetud. Minu keha vajab iga öö vähemalt 8 h segamatut und, aga see sõltub loomulikult inimesest.

4. Antistress.

Stress tapab igasuguse füüsilise arengu ja nullib taastumise. Sa võid magada nagu beebi, süüa nagu toitumisspetsialist ja treenida nagu tõeline Hulk, aga kui su kehas on stressihormoonid, siis on häiritud organismi normaalne toimimine. 

5. Armastus.

Armastus teise inimese, iseenda või ükskõik mille vastu. Õnnehormoonid meie kehades aitavad suurendada trennide tulemuslikkust, aitavad lihastel lõdvestuda, toetavad taastumist, alandavad vererõhku ning aitavad üleüldiselt organismil toimida efektiivsemalt. 

[gallery ids="2051747,2051749,2051750,2051752,2051754,2051756"]