Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ELU BRIGITTE SUSANNE HUNT oma kallimaga Tais elab?

Jaanuar ning veebruar on Eestis alati pigem talviselt külmad ja karged olnud ning loomulikult eelistavad paljud selle perioodi pigem mõnes teises maailma paigas mööda saata. Erandiks pole ka raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, kes otsustas Eestist minema põrutada ja seda muidugi koos oma kallima Roniga.

Brigitte ja Ron lendasid eelmisel reedel, 25. jaanuaril Taimaale - tegemist on sihtkohaga, mis eestlaste jaoks juba aastaid on ääretult populaarne olnud.

Kuid mis elu Ron ja Brigitte eksootilisel Taimaal ka elavad?

Brigitte postitas oma Instagrami story'sse hiljuti kuuma klõpsu, kus ta parasjagu suvises riietuses selfit teeb ning lisas juurde kommentaari, kus ta kirjeldab seda, mis elu nad Roniga puhkusel elavad. 

"Eile: käisime rannas, massaažis, neli korda söömas ja isegi minul kui rämedal teravusearmastajal tõmbas silmad märjaks. Lisaks käisime maailma kõige haigemal show'l, mida pikemalt ei kirjeldaks - kes teab, see teab. Toit ja jook on siin jumalikud - mereannid ja puuviljad. Mulle tavaliselt "popid" kohad ei meeldi, aga Tai on võitnud oma odavuse, toidu, looduse ja inimestega minu südame."