Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS JUHTUS? Lauljatar Jana Kasel kästi Indiast lahkuda

"Eesti otsib superstaari" võitja Jana Kask sattus Indias ebameeldivasse olukorda. Nimelt pidas India politsei esmaspäeval naise kinni, sest too seikles keelatud sõjalinnas Chakratas ning üritas seal muusikavideot filmida. Kuna naisel polnud territooriumil viibimiseks luba, saadeti ta riigist välja, vahendab Times of India.

27-aastane Jana viibis ebaseaduslikult Dehraduni osariigis asuvas sõjaväele kuuluva Chakrata linna alal. Ilma vastava loata ei tohi aga välismaalane kõnealusel territooriumil viibida. "Ta läks koos oma sõpradega muusikavideo filmimiseks keelatud alale. Ta viibis sealses hotellis 10. ja 11. oktoobril, kuid tal ei olnud vajalikku luba, et piirkonda siseneda," kommenteeris politsei. 

Olukorrast teavitati välisministeeriumit ning Janal kästi riigist lahkuda. Lisaks sellele tegi politsei ettepaneku lisada Jana musta nimekirja, et too ka tulevikus enam Indiasse ei pääseks. 

Ka Chakrata hotelli omanik sai politseilt noomituse, kuna nad ei informeerinud vajalikke organisatsioone, et nende hotellis peatub välismaalane.