Reklaam sulgub sekundi pärast

Mis meestele naiste juures kõige rohkem ja kõige vähem meeldib?

üldistused peavad harva paika, kuid neid pole ka lihtne ümber lükata. Nii väidetakse, et saksa naised on suurt kasvu, blondid ja rinnakad, inglannadel on sagedaste udude tõttu õrnroosa nahk ja hispaanlannad on lühikeste jalgade ja laiade puusadega.

[email protected]

üldistused peavad harva paika, kuid neid pole ka lihtne ümber lükata. Nii väidetakse, et saksa naised on suurt kasvu, blondid ja rinnakad, inglannadel on sagedaste udude tõttu õrnroosa nahk ja hispaanlannad on lühikeste jalgade ja laiade puusadega. Samuti pole kuigi kerge otsustada selle üle, milline on erinevatest rahvustest meeste maitse.

Ilmselt kehtib ka erinevatest rahvustest meeste eelistuste kohta kuldne reegel: maitse üle ei vaielda. Mida arvavad eesti mehed eesti naiste kohta? Mis neile naiste juures enim meeldib ja mis kohe üldse ei meeldi?

Erik 24 (disainer) : Naiste juures meeldib mulle nende õrnus, pehmed juuksed, mulle meeldib aktiivne naine, kes julgeb oma soovidest rääkida . Meeldib veel see kui naised oskavad mehi mõningase seksikusega veidi õrritada. Välimuse kohta võiks öelda veel nii palju, et bikiinipiirkond peaks naisel olema puhas!  Mulle ei meeldi kui naine on räpane, ei meeldi see, kuidas naised tihti meestega seonduvat üldistavad, ei meeldi kindlasti rumal ja harimatu naine.

Kert 23( ehitustööline) : Mulle meeldib naiste juures mahe hääletoon, omapära, naer, positiivsus, ilmekad silmad. Ei meeldi karvased naised, jämeda häälega naised, õiendavad naised.

Joonas 44 (vanemspetsialist) : Naine ei tohi valetada, naiselikkust kaotada (liiga palju alkoholi tarbida, poisipead lõigata, oksendada, jämeda häälega räusata jne). Naine peab enda eest hoolitsema ja ei tohi olla ükskõikne, peab meest austama ja ei tohi teda käsutada. üldiselt on naise juures aga häid omadusi rohkem, naistel on ilus keha, nad on õrnad ja lõhnavad hästi, nende olemus on lummav. Mulle meeldib, kui naised mehe eest hoolitsevad ja mehi mõnikord poputavad, see hoiab mootori kuumana. Meeldib ka see kui naine oskab pidevalt kaasa rääkida ja midagi arukat öelda. Meeldib see üldine naiste aura, mis mehi ligi tõmbab. Väga hea on kui naine oskab flirtida.

Heiki 23 (fotograaf) : Naise juures meeldib mulle eelkõige pehme keha, rinnad ja tussu, lehvivad juuksed. Mind erutab kui naine on õrn ja mõnikord isegi abitu. Meeldib ka see, et kohati suudavad naised olla ratsionaalsemad kui mehed. See on hea kui naised julgevad oma tundeid näidata, vahel veidi nutta jne. Naised teevad elamise elamisväärseks ja motiveerivad mehi oma meeldiva olekuga! Mis mulle naise juures ei meeldi...hmm...liigne tundetus mõnikord, ei meeldi see kui naine pole kirglik või pirtsutab, vahepeal ei meeldi see et naised pea nii segi ajavad ja sõltuvust tekitavad. Vahepeal ajab närvi  kui mõned naised oma välimusele liiga suurt tähelepanu pööravad ja sisemise ilu ära unustavad.

Viljar 21 (baarman) : Aga mulle ei meeldigi naised. Mulle meeldivad hoopis mehed. Nendega on palju kergem läbi saada. Ah et miks mulle ei meeldi naised? Naistele meeldib õiendada, nad ei julge tavaliselt voodis midagi uut proovida, nad sahmivad liiga palju, levitavad tihti alatuid kuulujutte, on üksteise vastu õelad ja salatsevad meestega liiga palju. Tihti ei hinda naised oma meest. Meestel on omavahel palju seiklusrikkam ja põnevam kooselu.

Mis meestele naiste juures meeldib?

1) Noorus. Siinkohal tuleb mängu evolutsiooniteooria. Mida vanem on naine, seda vähem viljakam ta on. Noored ja viljakad naised suudavad mehele pakkuda järelkasvu. USA-s korraldatud uuringute järgi eelistavad alla 30-aastased mehed, et nende naispool oleks neist keskmiselt 2,5 aastat noorem. Kui mehed on üle 30, eelistavad nad endast 5 aastat nooremaid naisi. 70-aastased härrased eelistavad aga koguni kuni 20 aastat endast nooremaid naisterahvaid.

2) Standardid ja ilu. Ilu on küll vaataja silmades, aga enamasti eelistavad mehed naisi, kes vastavad teatud standarditele. Milline siis on üks ideaalnaine? Tal on täidlased huuled, puhas ja pehme nahk, selged silmad, kohevad juuksed ja trimmis lihased. Mehed tahavad ka, et naine oleks terve, energiline ja heas füüsilises vormis.

3) Kehakuju. Erinevates kultuurides on meestel erinevad kehaideaalid. Kultuuris, kus toit on püha, hinnatakse natuke pontsakamaid naisi. Kõrge staatusega naine on paremini toidetud ja seega ka suurem. Kultuurides, kus toitu on küllaga, nagu näiteks Ameerikas, hinnatakse pigem saledaid naisi. Naise välimus on mehele mõnikord sotsiaalse staatuse määrajaks.

4) Head iseloomu. Mehed ihaldavad partnerit, kes oleks neile ka emotsionaalselt hea kaaslane. Intelligentne, optimistlik, enesekindel ja asjalik naine paelub mehi väga. Veel parem oleks kui naisel oleks mehega samad huvid ja hobid.

Mis meestele naiste juures ei meeldi?

1. Liiga palju ja liiga kõvasti rääkimine. Mehed pole nagu meie, nad ei jutusta nii palju ja nad ei taha kuulda iga kuulujuttu, mida sa sõbrannalt kuulsid.

2. Vingumine ja kaeblemine. Mõnikord on mehed väikse näägutamise tõepoolest ära teeninud, aga fakt on see, et mida rohkem me näägutame, seda vähem nad meid kuulavad. Kui sa oma mehe kallal pidevalt näägutad, siis jäta ta parem maha ja lase tal rahus elada, ära ainult nääguta!

3. Jälitamine. Kui ta sulle ei helista ega kirjuta, siis arvatavasti pole ta sinust huvitatud, ära hakka teda jälitama ja ootamatult tema ellu ilmuma. Anna talle ruumi ja valikuvabadust.

4. Rutiinne seks. Kui sa tahad, et ta sinu järele hull oleks, siis on püüa teda jalust niita ootamatutes kohtades ja situatsioonides ning üllata teda uute võtetega. Märksõnaks on veel oraalseks.

5. Pidevad vihjed ja surve abiellumise või laste saamise kohta. Las tema olla see, kes otsustab, millal aeg talle küps on. ära püüa teda mõjutada.

6. D