Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON ANNI JA Tomi Rahula õnneliku abielu saladuseks?

Muusik Tomi Rahula ja tema jalgpallikohtunikust abikaasa Anni leidsid teineteist 2011. aastal. Kaks aastat hiljem tegid noored oma suhte ka ametlikuks ning sõudsid abieluranda. Tänaseks kasvab paari peres ka pisitütar Rubi, kes sel aastal juba kaheseks saab. 

Kõik lapsevanemad teavad, kui tähtis on järeltulijate kasvatamise kõrvalt ka teineteisele aega pühendada ning et ema ja isa on ka armastajapaar, mitte pelgalt lapsevanemad. Hiljutises "Seitsmestele" antud intervjuus rääkisidki Tomi ja Anni lähemalt, kuidas nad teineteise jaoks aega leiavad ja mis on nende õnneliku abielu saladuseks. 

"Pead ikkagi leidma selle ühise aja ka üksteisele. Pead oskama manageerida asju nii, et sa leiad selle aja," rääkis Tomi. 

"Näiteks kui laps läheb kell kaheksa magama, siis meil on aega kaks tundi diivanil kaisus lebada enne magamaminekut. Tegelikult mahti on, aga see tuleb prioriteediks teha - et veeta koos aega, teha midagi toredat ja tihti uut, sest uue kogemise emotsioon hoiab inimesi veel rohkem koos," lisas Anni. 

"Kõige parema armastuse retsept on see, kui sa suudad õigel ajal oma tahtest loobuda siis, kui seda kõige keerulisem teha on. Ehk koostöö ja arvestamine teise poolega - see on kõige tähtsam," täiendas veel omakorda Tomi.