Reklaam sulgub sekundi pärast

Mis on Ines Karu lemmik-ilufirmad?

Ettevõtja ning idamaiste ja polüneesia tantsude õpetaja Ines Karu näeb alati väga hoolitsetud ja kaunis välja. Kaunitar avaldas Buduaarile oma lemmikilufirmad.

 

Ettevõtja ning idamaiste ja polüneesia tantsude õpetaja Ines Karu näeb alati väga hoolitsetud ja kaunis välja. Kaunitar avaldas Buduaarile omad lemmikud ilufirmadest. 

Ines hoolitseb oma pikkade kiharate eest tuntud brändi Joico toodetega. "Juukseid hooldan peamiselt Joico juuksehooldusvahenditega – kasutan šampooni ja palsamit. Juukseid pean pesema keskmiselt 1-2 korda nädalas, suvel isegi tihedamini. Juuksuris käin üle kahe kuu ning värvi olen lisanud kerge juuste triibutamise läbi. Täna soovin oma loomuliku juukse sära ja pikkust säilitada – pikad juuksed on idamaiste ja polüneesia tantsude artisti uhkus!" seletab ta.

Meikides on Ines alati püüelnud loomulikkuse poole. "Meikimise osas tuleks tunnetada maitsekuse piire ehk pole vaja üle meikida - piisab oma loomuliku ilu kergest rõhutamisest." Firmadest on Inesel ka kosmeetikavallas omad lemmikud tekkinud. "Olen aja möödudes katsetanud tooteid erinevates hinnaklassides – enam sobivad Artdeco, Make-Up Store, Sephora, YvesSaintLaurent, Matis nahale ja Joico juustele."

Tene Sommer

 

[gallery ids="1935204"]