Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON KARL-ERIK TAUKARI edu saladuseks?

"Seitsmeste" stuudios käis hiljuti külas Karl-Erik Taukar, kellega tuli juttu nii superstaarisaatest kui ka laulja uuest singlist. Ühtlasi paljastas laulja oma edu saladuse. 

Reporterid uurisid intervjuus Taukarilt, kellele ennustab tema superstaarisaates võitu ja kes on laulja lemmikuks. "Väga raske on ennustada, kas see on Saare sarm, millest on raske mööda vaadata, või midagi muud. Näiteks kui stuudios kõlab Uudo Sepa nimi, siis automaatselt järgneb sellele naerupahvak. Kui me räägime aga puhtalt laulmisest, kõrgetest toonidest ja vokaaltehnikast, siis tüdrukud on ehk isegi tohutult karismaatilisest Uudost nõksa kaugemal. 

Ma ei saaks seda tööd teha, kui mul oleks üks lemmik. Ma ei saaks kõigile samamoodi abiks ja toeks olla. Mul ei ole kujunenud ja ma pole ka kujundanud enda jaoks lemmikut," rääkis Taukar superstaarisaate telgitagustest natukene lähemalt. 

Millest räägib aga laulja uus singel "Salaja" ja kuidas see Youtube'is number üks kohal on? "Ma ei olegi kunagi sedasi mõelnud, millest see räägib. Tegelikult see lugu on üks jutustus ühest tegelasest, kellel on elus midagi ära kadunud. 

Ka minul on lugusid, mis pole number üheks saanud. Mulle endale näiteks väga meeldib mu uue singli video ja see kajastab väga hästi seda, milline meie bänd on, kuidas me prooviruumis pilli mängime ja kuidas laval oleme. Äkki ausus on mu edu saladuseks ja truud fännid ka kindlasti - ilma nendeta ei teeks ma mitte midagi. See on üks tähtsamaid asju," arvas Taukar ise, mis on tema edu saladuseks.