Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON KETHI UIBOMÄGI hea vormi saladuseks?

Kuigi võib tunduda, et tuntud inimeste elu on tore ja ilus, siis tegelikult pole see sugugi nii roosiline, kui pealtnäha tundub. Kohe, kui staar avalikkuse ette ilmub, hakkab publik neid arvustama ning seetõttu peavad avaliku elu tegelased alati suurepärased välja nägema. Uurisime, mis on lauljatar ja näitlejatar Kethi Uibomägi hea vormi saladuseks ja kuidas oskab ta igas olukorras imehea välja näha. 

"Minu jaoks on esmatähtis minu tervislik seisund, mille hoidmiseks on mul paar kindlat põhimõtet:

1. Magan end välja, kui vajan und! See on kõige A ja O!

2. Värskes õhus ka külma ilmaga liikumine hoiab immunsüsteemi tugevana.

3. Myfitness Eesti on mitmekülgsete treening- ja lõõgastuspakettidega heaks sõbraks olnud. Minu lemmikud treeningud on Nike Training Club - treener Katrena Tenno, ujumine, Mybeat - trummipulkadega treening, eratreeningud jõusaalis Kaspar Lannesega ja iseseisev treenimine jõusaalis," lausus Kethi. 

Lauljatar tunnistas ausalt, et tal on keeruline treeninguteks motivatsiooni leida, aga ta püüab end sellest hoolimata regulaarselt liigutada. "Kui ikka magamata olen ja unerütm on hiliste esinemiste tõttu sassis, siis ma magan enne välja, kui üldse treeningsaali tõttan," lisas ta.

Suhkrut Kethi oma toitudes ei kasuta ning on seda meelt, et see on keha surm. "Ma väldin magusat, lisatud suhkruid, transrasvasid, töödeldud toite oma igapäevastes valikutes. Aeg-ajalt ikka patustan, aga muidu hoian nendest oma mootori puhtana.

Kui kogu eelnev kombo kokku panna ja süüa õigeid asju ning energia on laes, siis sellest vingemat ilurelva on raske leida. Hea olemine on ilus!"