Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON KÕIGE romantilisem kink, mis kuulsad eestlased sõbrapäevaks saanud on?

Valentinipäeva peetakse armunute päevaks, kus avaldatakse armastust, peetakse kalleid inimesi meeles ning tehakse omavahel kingitusi. Sellega seonduvalt uuris Buduaar tuntud Eesti inimestelt, mis on olnud läbi aegade kõige romantilisem kingitus, mis nad sõbrapäevaks saanud on või kõige armsam tegu, millega neid meeles peetud on. 

Lauljatar Sünne Valtri: "Kuna mul on kindel ja pikaajaline lähedane sõpruskond, siis meie teeme igal sõbrapäeval üksteisele kingitusi või hoiame muud moodi meeles. Kaartide ja pehmete temaatiliste mänguasjade vahetamise aeg jäi põhi- ning keskkooli aegadesse. See päev oli kooliaja üks põnevamatest. Meisterdasin valentinikaarte mitmeid päevi, et keegi mingil juhul ilma ei jääks."

Jalgpallikohtunik Anni Rahula: "Kõige vahvamad kingid ei olegi vast need n-ö kohustuslikud. Pigem spontaansed korrad, kus kingitakse kiiretele graafikutele vaatamata enda aega ja tähelepanu, hoolimist ja jätkuvat hoidmist. Seda mu kallis abikaasa oskab päris hästi. Muidugi on ta sõbrapäeva hommikuks laua katnud (mina teen seda omakorda õhtul, sest tema ärkab väga vara). Sellised pisikesed asjad mulle väga meeldivad."

Luksusmoe disainer Gerli A. Chantelle: "Abikaasa kingitud Tiffany võti."

Räpibänd 5MIINUST: "Sain kingiks katkise iphone'i. Seda ei trumpa üle ka."

Lauljatar Kethi Uibomägi: "Mul oli kooliajal kombeks ise sõpradele kaarte meisterdada. Istusime sõbrannadega mitu õhtut koos ja valmistasime salvrätitehnikas kaarte. Mul on siiani kõik kaardid alates viiendast klassist alles. Keskkoolis õppis minust klass nooremas klassis üks poiss, keda väga paljud kiusasid ja tal ei olnud ühtegi sõpra. Ma tegin temale ka sõbrapäeva puhul kaardi ja saatsin selle koolis. Ta meisterdas mulle vastu imearmsa kaardi, mille valgele A4 paberile oli sinise pastakaga miskit joonistatud. Ma ei unusta seda kunagi. Sellest ajast peale sai minust ka justkui selle poisi kaitsja koolis. Ma astusin iga kord vahele, kui keegi teda solvas või kiusas. Ta on siiani mul eriliselt meeles. Ma usun siiralt, et romantika peitub lihtsates ja südamlikes žestides ja see peakski olema ka sõbrapäeva mõte: pidada meeles endale kalleid inimesi."

Laulja Margus Vaher: "Kui tavaliselt annan ise kontserte või viin kontserdile, meenub üks sõbrapäev, kus mind viidi Mari Jürjensi kontserdile - see oli megaäge! Mulle pole asjad olulised, eelistan elamusi, mis mind emotsionaalselt puudutavad."

Näitlejatar Ingrid Margus: "Sõbrapäevaga on selline lugu, et ei ole kunagi seda väga suurelt tähistanud. Minu jaoks teeb palju rohkem rõõmu lillekimp, mis tuleb üllatusena, sundimatult ja päevast olenemata. Kuid siin New Yorgis on see väga suur teema, terve kuu on siin punased riided allahinnatud ja poed on varunud kõvasti lilli ning restoranid pakuvad kõikvõimalikku Valentine’s Day eripakkumisi. Ja vallalisetel on oma eraldi peod... Eestis ei märganudki kui suur business selle taga on."

Fotograaf Ardo Kaljuvee: "Kôige armsam kink mille olen saanud, on raamat minu kihlatult, mille ta ise koostas. Seal on igal lehel kirjas mõni külg vôi minu harjumus mis talle minu juures meeldib vôi mõni mälestus, mis meil koos olles on juhtunud.  Väga ilus ja läbimõeldud kingitus ja väga armas tõesti!"