Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON KOLME lapse ema Kate Middletoni hea vormi saladuseks?

Kuigi herstoginna Catherine on ilmale toonud kolm last, näeb ta endiselt imepeenike välja. Ka hiljutisel tennisemängul demonstreeris rahvasuus endiselt Kate Middletoniks kutsutud kaunitar pliiatspeenikest figuuri, vahendab Daily Mirror. Milline on aga Kate`i imedieet, et ta niivõrd hea välja näeb?

Kuna Catherine`i näol on tegu kuningliku pere liikmega on tema kohuseks alati laitmatu välja näha - selle eest hoolitsevad professionaalsed stilistid ja meigikunstnik. Kuningliku pere fännid murravad aga pead, kuidas on hertsoginnal õnnestunud vaid pool aastat pärast kolmanda lapse sündi niivõrd saledaks saada. Leidub ka neid, kelle meelest on naine juba liiga kõhn. 

Catherine ise on väitnud, et teda hoiab vormis laste järel silkamine, kuid Daily Mirrori andmetel fännab hertsoginna Uus-Meremaa dieediguru Kelly Rennie`t, kes utsitab noori emasid emotsionaalsest söömisest loobuma. Rennie on ise oma figuuri tervisliku toitumise abil vormi ajanud ning soovitab ka teistele menüüd, milles domineerivad köögiviljad, kana ja taimsed piimad. 

Hertsoginna ema Carole Middleton jälgib aga hoopis Prantsusmaalt pärit Dukani dieeti, mis sisaldab ohtralt valku ja vähe süsivesikuid. Seega on täiesti võimalik, et ka Kate ise on emalt hoopis selle toiduvaliku üle võtnud.