Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON SÜNNE VALTRI pika abielu saladuseks?

Populaarse ansambli Patune Pool imekaunis lauljatar Sünne Valtri on abikaasa Meelis Valtriga olnud suhtes kaheksateist aastat. Ilmselgelt on nii pika aja jooksul paari elus olnud nii tõuse kui ka mõõnasid. Buduaar uuris säravalt lauljatarilt, mis on tema pika liidu saladuseks. 

Sünne on varasemates intervjuudes tunnistanud, et peale seda, kui ta korra esinemiselt tulles autoroolis magama jäi, käib Meelis temaga kõikidel esinemistel kaasas. Lisaks on naisel sedasi tunduvalt lihtsam laulmisele pühenduda, kui Meelis koos Edviniga tehnilise poole eest hoolt kannab. 

"Meil ei ole aboluutselt probleemi 24/7 koos olla. Me oleme mõlemad tasakaalukad inimesed ja kõik saab lahendatud läbirääkimiste teel," sõnas Sünne, kes on olnud Meelisega suhtes juba kaheksateist aastat ja neist abielus kolmeteist. 

"Olen pigem traditsiooniline pereelu austaja. Kui ikka mees ja naine on koos, siis selle kinnituseks on abielu väga ilus. Minule meeldib olla abielus ja seda veel nii fantastilise mehega nagu Meelis," kiitis lauljatar. "Lugesin üht ilusat mõttetera kunagi, mis seisnes selles, et vanasti kestsid suhted kaua, kuna katkiseid asju ei visatud ära, vaid parandati. Meie oleme samuti selle mõtteviisi poolt ja siiani on see toiminud."

Loe täispikka intervjuud Buduaari ajakirjast