Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS SIIS NÜÜD KARDASHIANITE klannis juhtus?

Paar päeva tagasi läksid välismeedias kulutulena liikvele jutud, mille kohaselt oleks Kylie Jenner justkui oma petisest sõbranna Jordyn Woodsi tagasi võtnud. Modell Jordyn on väidetavalt põhjus, miks Khloe ja tema lapse isa Tristan lahku läksid  nimelt tabati Jordyn ja Tristan suudlemas.

Suudlusskandaali tulemusena visati Jordyn sekundiga Kardashianite kodust välja ning Kylie jäi ühtlasi ilma ka oma parimast sõbrannast. 

Nüüd aga tundub, et Kylie on suutnud oma kauaaegsele parimale sõbrannale andeks anda. Twitteri keskkonnas läks hiljuti liikvele pilt, kus Kylie ja üks tumedate juustega neiu koos hilist hommikusööki naudivad ning mitmete allikate sõnul on tumedapäiseks neiuks ei keegi muu kui Jordyn.

Kas tõesti samal ajal, mil Khloe on endiselt löödud ning õnnetu, lepib tema noorem õde petuskandaali põhitegelasega juba ära?

Daily Maili andmetel ei ole lood aga sugugi nii. Nimelt väidab väljaanne, et Kylie ei ole Jordyniga sugugi ära leppinud ning käis kokku saamas hoopis ühe teise tumedapäise sõbrannaga, kelleks on Heather Sanders.

Aeg näitab, kes tegelikult Kyliega kokku sai ja kas ta lepib Jordyniga ära või mitte.

Skandaali tekitanud fotot näed siin.