Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS TEEB DELAVUE salongi eriliseks?

Buduaar käis tutvumas Delavue ilusalongiga. Seekord oli uue põneva protseduuri testijaks Buduaari vastutav väljaandja Marge Tava. Kuidas talle seal meeldis ning millist protseduuri talle tehti?

"Sõidan liftiga Delavue ilusalongi ning kui lifti uksed avanevad, vaatab vastu särav iluparadiis. Minust eespool on veel päris mitu naist järjekorras, et oma protseduuridele pääseda. Kõik on puhas ja valge, nii et ainuüksi nendes ruumides olemisest tunned end uuema ja värskema inimesena," kirjutab Marge.

"Ma ei teagi täpselt, mis protseduuri mulle tegema hakatakse, sest kõigepealt vaatab spetsialist mu naha seisukorra üle. Eesmärk on teha midagi sellist, mis värskendaks ja annaks juba ühe protseduuriga efekti. Kuigi Delavue filosoofia on pakkuda kompleksseid individuaalseid lahendusi, leiab väga laiast teenuste nimekirjast sobiva protseduuri ka see, kes tahab kiiret tulemust. 

Minu puhul tuleb arvestada ka sellega, et kuna ma veel imetan oma väikest tütart, siis ei ole kõik protseduurid mulle lubatud. Iluspetsialist pakubki välja, et kuna moodsat masinhooldust ta mulle teha ei taha, sest selle mõjud rasedatele või rinnaga toitvatele naistele pole piisavalt hästi teada, siis võiksin proovida kaheksaastmelist nahka noorendavat protseduuri „Wish”. 

Kaheksa sammuga aastaid vähemaks

„Wish” on kiire ja tõhus näo-, kaela- ja dekolteeprotseduur, mis aitab peatada naha vananemist nii sees- kui välispidiselt. Enne veel, kui heidan mõnusasti pikali ja naudin seda tunniajalist hooldust, uurib iluspetsialist mu võimalike allergiate kohta. Protseduur algab toonikuga näonaha puhastamisest ning sellele järgneb kooriv etapp. Õhukese kihina kaetakse nägu ja kael koorijaga, mis aitab parandada naha toitainete ja hapniku omastamist. Iluspetsialist hoiatab, et sõltuvalt inimesest võib see olla kas pisut ebamugav või isegi torkiv. Minu jaoks oli see surisevalt soojendav tunne, mis nahal olles tuntavalt ka alumisi kudesid aktiveeris. 

Seejärel kanti näole noorendav õhuke seerumikiht, mis stimuleeris naha hormonaalset tööd. Seerum imendus naha sisse ja selle peale kanti kompleksne nahka toitev emulsioon, millega kaasnes kerge näomassaaž, et preparaat ka naha sügavamatesse kihtidesse jõuaks.

Viienda sammuna kaeti nägu pinguldava maskiga, mis aktiveerib vereringet ning ja muudab naha elastsemaks. Peale 15–20minutilist toimeaega pesti see maha ning iluspetsialist segas kokku toitva mudamaski.

Kuues protseduuri osa oli minu lemmik. See oli mõnus jahe mudamask, mis kattis isegi silmad ja suu. Maskil lasti umbes 10 minutit toimida ning see toitis, tugevdas ja taastas naharakke, parandas vereringet ning pleegitas pigmentatsiooni. 

Seejärel võttis iluspetsialist maski ühes tükis mu näolt maha ning puhastas ja toitis seerumiga ka silmaümbrus- ja kaelapiirkonda. Nahale jäetav seerum saavutas umbes 30 minutiga lõpptulemuse, milleks oli silmnähtavalt pinguldatud ja siidine nahk. Enne veel, kui seerum täielikult oma efekti saavutas, kanti viimasena näole niisutav päikesekaitsega päevakreem ning protseduuri läbi viinud spetsialist luges sõnad peale, et sel päeval ei tohi sauna ega päevitama minna.

Peeglist vaatas vastu umbes viis aastat noorem ja ühtlasema jumega nägu. Iluspetsialist siiski hoiatas, et selle ühe lihtsa protseduuri puhul pole põhjust pikaaegset tulemust oodata ning seda hooldust tasub teha eelkõige sellisel päeval, kui samal õhtul on vaja särada ja noorem välja näha. 

Mitte ainult näoprotseduurid

Delavue jaoks on naise ilu ja hea enesetunne samaväärselt tähtsad ning igale iluprobleemile on sõltuvalt naise eelistustest ja võimalustest ka mitmeid erinevaid lahendusi pakkuda. Näonahk on kahtlemata see piirkond, millega eksperimenteerida ei tasu, sest vale otsus jääb kõikidele kohe silma. Et olla kindel, mida näonahk vajab või millise nahatüübiga on tegu, kasutab Delavue naha aparaadidiagnostikat, millega hinnatakse naha niiskustaset, rasueritust, pH-taset, elastsust, pigmentatsiooniastet ja muid kriteeriume, mis aitavad õigeid protseduure määrata. Kõik ikka selleks, et oma east palju aastaid noorem välja näha ja nooremana end ka tunda. Lisaks laias valikus aparaatsetele ja manuaalsetele näohooldustele ning ilusüstidele on Delavue teenuste seas kõrgel tasemel ka juuksehooldus selle sõna kõige teaduslikumas tähenduses. Mikrovideodiagnostika hindab peanaha ja juuste seisundit ning aitab kindlaks teha juuste väljalangemise põhjuseid. Lisaks probleemsete juuste ja peanaha ravile pakutakse ka erinevaid spaa- ja hoolitsusprogramme juustele ja kehale.

Delavue salong asub Tallinna kesklinnas Rävala 3. Uuri lähemalt Delavue põnevaid ja viimase aja moodsamaid iluprotseduure aadressilt.

Iluteenuste eest tasumisel pakub salong erinevaid makseviise, muuhulgas pakutakse ka krediiti.

Ilmunud ajakirjas Buduaar