Reklaam sulgub sekundi pärast

Mismoodi sina patsi kannad?

 Selleks, et mitte välja näha nagu patsiga koolilaps, kanna juukseid patsis hoopis uuel ja julgemal viisil.

 Selleks, et mitte välja näha nagu patsiga koolilaps, kanna juukseid patsis hoopis uuel ja julgemal viisil.

Maailma moeshowdelt saab mitmetelt brändidelt inspiratsiooni, kuidas juukseid lahedalt patsi sättida.
Bora Aksu pakkus välja uue noorusliku viisi kahe patsiga soenguks. Selleks tuleks juuksed hästi ära tupeerida ja sassi ajada juukse juure lähedalt, et tekiks nn. afro meeleolu ja alles siis juuksed kahte patsi punuda. Kui sul on pikemad juuksed, säti kuklasse paras sasipea ja alles siis lisa pikad punupatsid soengule.

Issa ja Oscar de la Renta showdel näidati soenguid, kus juuste sisse olid punutud värvilised kangad. Sellise punutise võid kõrgele pea peale teha, ümber pea punuda või siis tavalisele punupatsile lisada. Ideaalne, kui punutise sees olev kangariba sobib sinu riietusega.

Miu Miu näitas ülipikka patsimoodi. Sellised patsid saad, kui lisajuukseid kasutad. Kinnita ülipikad kunstjuuksed klõpsudega juuste sisse ning punu pats nii oma kui lisajuustest kokku. Pats jääb loomulikum, kui alguses lõdvemalt punuda, pärastpoole aga juukseid patsi sees vabaks tõmmata.

Jean Paul Gaultier oli patsitegemises meister. Selliseid patsiideid ei ole veel kedagi kandmas nähtud. Selleks, et saada silmapaistev pats, mis gravitatsiooni eirab, kasuta järgmist nippi: võta parajalt pehme traat, mis sinu patsi ka kanda jõuaks ja keera traat ümber patsi. Lühem ots kinnita lõksudega juuste sisse, pikem ots aga keera üles selliselt, nagu soovid, et su pats jääks. Punu juuksed ümber traadi ning lõika traadijupp sealt maha, kus su juuksed lõpevad, nii et traati näha ei jääks. Et patsi püsivuses kindel olla, kinnita pats tugevalt kummiga.

Hea lugeja, milline on sinu põnev viis patsi kanda?

Mari Ojasaar

[gallery ids="1922086,1922092,1922098,1922102,1922107"]