Reklaam sulgub sekundi pärast

MISS MOSKVA ABIELLUS endast kaks korda vanema kuningaga ja hakkas moslemiks

2015.aastal Moskva kauneimaks naiseks valitud Oksana Voevodina tegi oma elus täielikku kannapöörde. Nimelt abiellus naine Malaisia kuninga Muhammad V-ga ning hakkas moslemiks. Sellega sai Oksanast Malaisia kuninganna, vahendab The Sun. 

25-aastane Oksana on oma abikaasast 24 aastat noorem. Paarike sõudis abieluranda küllusliku pulmapeo ajal Moskvas. 49-aastane kuningas Muhammad kandis traditsioonilist Malaisia rahvariietust ja tema noorukesel pruudil oli seljas klassikaline valge pulmakleit. Vastuvõtt oli alkoholivaba ja söödi ainult halal-liha. 

Oksana on varasemalt avaldanud, et taipas ülikoolis olles kui võimas relv tema välimus tegelikult on. "Olin oma klassis kõige pikem ja peenem ning see valmistas mulle muret. Ülikoolis sain aru, et see on minu kõige tugevam külg. Noored kutid hakkasid mulle rohkem tähelepanu pöörama ja sain aru, et nad vaatavad mind rohkem, kui paksukesi," rääkis ta. 

Neiu vanemad on väga heal järjel. Oksana isa on kirurg, kuid tema emast pole meedial palju informatsiooni. Enne oma tulevase abikaasaga kohtumist nägi neiu oma tulevikku moevallas.

Vaata pilte pulmapoest siit