Reklaam sulgub sekundi pärast

MITTE NÕRGANÄRVILISTELE: MALLUKAS elas üle väga verise kogemuse

Blogija Mallukas tõestas taaskord, et ta ei tunne piinlikkust ka kõige intiimsematel teemadel rääkimisest ning oma hiljutises postituses kirjutas ta üsnagi verisest kogemusest, mis nõrganärvilistele mõeldud ei ole. Mallukas hoiatas kohe postituse alguses, et keda jutud päevadest ja muust sarnasest ei huvita, võiksid lugemise kohe katki jätta. 


Blogija Mallukas tõestas taas kord, et ta ei tunne piinlikkust ka kõige intiimsematel teemadel rääkimisest ning oma hiljutises postituses kirjutas ta üsnagi verisest kogemusest, mis nõrganärvilistele mõeldud ei ole. Mallukas hoiatas kohe postituse alguses, et keda jutud päevadest ja muust sarnasest ei huvita, võiksid lugemise kohe katki jätta. 

Nimelt hakkasid Mallukal kolmandat korda peale Lende sündi päevad ning kolmas kord tõi endaga kaasa äärmiselt verise situatsiooni. "Esimesed kaks olid ühe kuu jooksul ja mingid eriti imelikud ja lühikesed, aga need, mis üleeile hakkasid, nägi välja, nagu mu siseorganite vahel oleks vähemalt massimõrv toimunud ja verd lahmas kahte lehte. Ma reaalselt arvasin, et kuskil oli mingi eraldi koht, kuhu keha iga kuu verd kõrvale pani selle aja eest, mil päevi ei olnud ja nüüd kallas selle ämbriga välja. Ok, ma rohkem rämedaks minna ei oska," kirjutab ta.

Piinlik olukord leidis aset keset päeva aias istudes. "Igatahes on need ühed haardkoor päevad ja nõnda juhtuski eile, et istusime ema, ämma Kiku ja Kardoga aias, kui ma tõusin ja samal ajal 400 liitrit verd välja pahises, kuigi ma olin nagu just tampooni vahetanud. Kuna veits mark oli verisena nüüd püsti tõusta, siis teatasin Kardole, et mul on abi vaja, nii et samal ajal kui mina selg ees toa poole tagurdasin, pesi Karts aiavoolikuga tooli. Selline kirglik ja romantikat täis suhe meil ongi."

Loe täispikka postitust siin