Reklaam sulgub sekundi pärast

Mitut keelt räägib Anna-Maria Galojan?

Anna-Maria Galojan on noor poliitik, kes kuulus aastatel 2006-2007 Eesti Reformierakonda. Lõpetanud on ta TÜ politoloogia eriala, Eesti Diplomaatide Kooli ja saanud TÜ rahvusvaheliste suhete magistrikraadi. Hetkel töötab Anna-Maria Baltimaade suurimas ja vanimas majandus-poliitilises ajalehes The Baltic Times poliitilise analüütikuna, lisaks ka konsultandina välis- ja energeetikapoliitika teemadel Suurbritannias. Buduaar uuris armeenia-eesti verd Anna-Marialt, mitut keelt ta rääkida oskab ning kas naistel on kergem poliitikas läbi lüüa.

Poliitik Anna-Maria Galojan räägib nimelt kuut keelt. Peale eesti, inglise, vene ja armeenia keelte räägib ta algtasemel ka saksa ja prantsuse keelt. Kuna ta on teinud karjääri poliitikuna ning hetkel töötab The Baltic Times'is poliitilise analüütikuna, siis selleks, et olla poliitikas edukas, pole tema meelest vahet, kas oled naine või mees. "Igaüks meist sünnib kas mehe või naisena. Õnneks/kahjuks pole see meie valida. Mis puudutab konkreetset eriala ja tööd, siis olen sügavalt veendunud, et sugu ei mängi suurt rolli. Samamoodi võib arvata, kas on parem nais- või meesõpetaja, arst või jurist. Oluline on hoopis huvi ja ka armastus oma eriala/töö vastu, hea haridus ja kogemused, just need loevad."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna-Maria Galojan on noor poliitik, kes kuulus aastatel 2006-2007 Eesti Reformierakonda. Lõpetanud on ta TÜ politoloogia eriala, Eesti Diplomaatide Kooli ja kaitsnud TÜ-s rahvusvaheliste suhete magistrikraadi. Hetkel töötab Anna-Maria Baltimaade suurimas ja vanimas majandus-poliitilises ajalehes The Baltic Times poliitilise analüütikuna, lisaks ka konsultandina välis- ja energeetikapoliitika teemadel Suurbritannias. Buduaar uuris armeenia-eesti verd Anna-Marialt, mitut keelt ta rääkida oskab ning kas naistel on kergem poliitikas läbi lüüa.

Poliitik Anna-Maria Galojan räägib nimelt kuut keelt. Peale eesti, inglise, vene ja armeenia keelte räägib ta algtasemel ka saksa ja prantsuse keelt. Kuna ta on teinud karjääri poliitikuna ning hetkel töötab The Baltic Times'is poliitilise analüütikuna, siis selleks, et poliitikas edukas olla, pole tema meelest vahet, kas oled naine või mees. "Igaüks meist sünnib kas mehe või naisena. Õnneks/kahjuks pole see meie valida. Mis puudutab konkreetset eriala ja tööd, siis olen sügavalt veendunud, et sugu ei mängi suurt rolli. Samamoodi võib arvata, kas on parem nais- või meesõpetaja, arst või jurist. Oluline on hoopis huvi ja ka armastus oma eriala/töö vastu, hea haridus ja kogemused, just need loevad."

 

Buduaar.ee

 

[gallery ids="1945737,1945745"]