Reklaam sulgub sekundi pärast

Modell Lilian Lõhmus toob Buduaari turule kõrgmoebrändide rõivad! Pildid

Juba sel nädalavahetusel, 21.-22. märtsil leiab taaskord aset Buduaari turg, mis toimub Eesti Näituste messikeskuse C-hallis. Kohale on oodata palju staare, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Buduaar uuris modell Lilian Lõhmuse käest, mida huvitavat ta Buduaari turule müüki toob.

Juba sel nädalavahetusel, 21.-22. märtsil leiab taaskord aset Buduaari turg, mis toimub Eesti Näituste messikeskuse C-hallis. Kohale on oodata palju staare, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Buduaar uuris modell Lilian Lõhmuse käest, mida huvitavat ta Buduaari turule müüki toob.

Lilian on alati armastanud kauneid ja stiilseid rõivaid ning ka Buduaari turule toob ta sel korral suures valikus erinevaid esemeid. "Pärast igat Buduaari turgu on mul selline tunne, et järgmine kord enam osalema ei pea, kuna garderoobi on parajalt ruumi juurde tekkinud - kuid pean siiski tunnistama, et olen suutnud taaskord kapist kokku pakkida suure hunniku rõivaid ja aksessuaare. Müüki lähevad kingad ja kotid brändidelt Gucci, Kurt Geiger, Karen Millen, Bebe, Zara ja Asos. Proovisin müügiks valida riideid, mis on sobilikud algavaks kevadsuviseks hooajaks. Riiete brändide valik on tõeliselt kirju - alates H&Mist ja Zarast kuni disainertoodeteni välja. Valikus leidub ka Eesti disaini ning õmblejatelt eritellimusena valminud tooteid," kirjeldab Lilian, mida tema letist leida võib.

Palusime Lilianil välja tuua kõige erilisemad esemed, mis ta turul maha müüa plaanib! "Kõige erilisem on kindlasti Gucci käekott, mida olen vaid paar korda kandnud ning mis on mul millegipärast lihtsalt seisma jäänud. Loodan, et võibolla keegi teine tunneb sellest kotist rohkem rõõmu. Samuti on mul väga kahju müüa maha hiljuti Londonist soetatud Kurt Geigeri ratsastiilis saapaid. Poes olles tundusid need mulle sobivat, kuid esimesel kandmisvõimalusel selgus, et need on mulle lootusetult väikesed," tõdeb Lilian.

Lisaks müümisele loodab Lilian ka ise turul ringi vaadata. "Kindlat plaani midagi endale soetada mul ei ole, kuid kogemus on näidanud, et turult ei lahku ma tühjade kätega mitte kunagi. Kuigi alati on tegu olnud pigem emotsiooniostudega, ei ole ma siiski ühtegi ostu kahetsenud! Nii uskumatu, kui see ka ei ole, siis hetkel tõesti ei ole mul konkreetselt vajadust mitte millegi järele. Või tegelikult - üks klassikaline musta värvi trentš mantel võiks küll enne kevadet garderoobis juures olla," muigab Lilian.

Vaata allpool pilte esemetest, mida Liliani letist leida võib!

..........................................................................................................................

Buduaari turg LIVE toimub Tallinnas juba sel nädalavahetusel, 21. – 22. märtsil! 

Glamuurne ostupidu leiab aset Eesti Näituste messikeskuse C-hallis ning külalisi tervitavad paljud eraisikud, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Samuti on kohal erinevad ilu- ja moebrändid eksklusiivsete eripakkumistega. Kõige krooniks saab staariturul piiluda tuntud inimeste riidekappi ning Moeturul tutvuda Eesti moeloojate värske loominguga.

Külaliste meeleolu hoiavad üleval Cointreau apelsiniliköör ja klubi Hollywood, kus laupäeval toimub nende ühine võimas afterparty!

Samuti on meil häid pakkumisi ning üllatusi ka meestele varuks, seega tasub kindlasti turule uudistama tulla. Silmailu on igal juhul garanteeritud. 

 

Päeva juhib ning šoppajaid ergutab alati stiilne ja särtsakas moeguru Ženja Fokin.

[gallery ids="1982807,1982813,1982819,1982826,1982832,1982838"]