Reklaam sulgub sekundi pärast

Modell Marilin Kaareste toob Buduaari turule põnevat kaupa! Pildid

Järgmisel nädalavahetusel, 21.-22. märtsil leiab taaskord aset Buduaari turg, mis toimub Eesti Näituste messikeskuse C-hallis. Kohale on oodata palju staare, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Buduaar uuris modell Marilin Kaareste käest, mida põnevat tema Buduaari turule sel korral müüki toob.

Järgmisel nädalavahetusel, 21.-22. märtsil leiab taaskord aset Buduaari turg, mis toimub Eesti Näituste messikeskuse C-hallis. Kohale on oodata palju staare, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Buduaar uuris modell Marilin Kaareste käest, mida põnevat tema Buduaari turule sel korral müüki toob.

Marilini müügiletist võib leida nii riideid, jalatseid kui ka tehnikaga seotud aksessuaare. "Minu poolt tuleb müüki nii kingi kui saapaid, palju erinevaid kleite ning jakke. Kuna eesmärk on riidekappi ruumi juurde teha, siis on hinnad samuti mõistlikud. Paljud asjad on kas täiesti uued või paar korda kantud," lubab Marilin, et suuri summasid tema letis välja käima ei pea.

Marilin paneb Buduaari turul müüki ka glamuursed nutitelefoni katted. "Müün maha oma IPhone 4 ülivinged tagused! Nendest on tegelikult isegi natuke kahju loobuda, aga kuna mul on nüüd uus telefon, siis niisama neid kapis hoida pole ka mõtet. Toodud sai need Londonist ja inimesel, kes jumaldab kivikesi ja muud silmapaistvat, panevad need kindlasti silmad särama," tõdeb Marilin.

Uurime, kas Marilin plaanib turult ka ise midagi osta. "Otsest plaani ei ole ja selge on see, et garderoobitäiendust mul tegelikult vaja ei ole. Aga eks aeg on näidanud, et midagi jääb alati silma ja on vaja ilmtingimata endaga koju kaasa tuua. Kindlasti plaanin ringi vaadata Eesti moeloojate müügialal ja karta on, et Liina Steini boks saab taaskord minu lemmikuks," muigab Marilin.

Vaata allpool ka pilte esemetest, mida Marilin turule müüki toob!

...................................................................................................

Järgmine Buduaari turg LIVE toimub Tallinnas 21.–22. märts 2014.

Glamuurne ostupidu leiab aset Eesti Näituste messikeskuse C-hallis ning külalisi tervitavad paljud eraisikud, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Samuti on kohal erinevad ilu- ja moebrändid eksklusiivsete eripakkumistega. Kõige krooniks saab staariturul piiluda tuntud inimeste riidekappi ning Moeturul tutvuda Eesti moeloojate värske loominguga.

Külaliste meeleolu hoiab ülevad klubi Hollywood, kus laupäeval toimub võimas afterparty!

Samuti on meil häid pakkumisi ning üllatusi ka meestele varuks, seega tasub kindlasti turule uudistama tulla. Silmailu on igal juhul garanteeritud. 

Päeva juhib ning šoppajaid ergutab alati stiilne ja särtsakas moeguru Ženja Fokin.

[gallery ids="1980756,1980760,1980765,1980770,1980775,1980779,1980784"]