Reklaam sulgub sekundi pärast

MOEBLOGIJA INNA KOVALJOVA paneb Buduaari turul müüki oma lemmik Chaneli käekoti

Inna on oma trendika riietumisstiliga inspiratsiooniks paljudele Eesti naistele, laupäeval 10. septembril avaneb Saku Suurhallis toimuval Buduaari turul kõikidel huvilistel suurepärane võimalus tema garderoobipärlitega lähemat tutvust teha.

Inna on oma trendika riietumisstiiliga inspiratsiooniks paljudele Eesti naistele. Laupäeval, 10. septembril avaneb Saku Suurhallis toimuval Buduaari turul kõikidel huvilistel suurepärane võimalus tema garderoobi pärlitega lähemat tutvust teha.

Innal on plaanis müüki panna nii enda kui ka oma ema vähekantud riideid, aksessuaare ja jalanõusid. „Kuna 95% meie garderoobist on ostetud välismaalt, eeskätt Londonist, siis leiate suure valiku välismaa brände alustades Inglismaa high street poodidest nagu TOPSHOP ja Miss Selfridges ning lõpetades luxury-brändidega nagu näiteks Dior, Chanel, Gucci ja Celine,“ täpsustab Inna ning rõhutab, et kõik asjad on väga hästi hoitud, põhimõtteliselt nagu uued! See on erakordne võimalus soetada endale luksusbrändide esemeid 50-75% protsenti odavamalt turuhinnast. Inna kergitab saladusteloori veelgi ning teatab, et kavatseb müüki paisata ka oma lemmiku Chaneli koti, mille annab ära kõigest 500 € eest. (Chaneli kottide praegune turuhind ulatub 2000-4000 € vahele.) „Muidugi on olemas ka kauplemisvõimalus,“ ütleb Inna. 

Odavamate brändide hinnad algavad ühest eurost.  

„Kuna müün oma esemeid ainult laupäeval, 10. septembril, siis võib alati mulle otse kirjutada või tsekata www.elvogue.com veebipoodi, kus paljusid oma kotte, jalanõusid ja riideid müün,“ lisab Inna. 

Blogi: www.innakov.com

Instagram: @innakov

Tule Buduaari turule ja saa osa tõelisest moeelamusest!