Reklaam sulgub sekundi pärast

Moedisainer Liina Stein sööb toorest liha!

Andekas moedisainer Liina Stein, kes Londonis moedisainer Louis de Gama käe all õppinud ning muuhulgas ka paljudele kohalikele staaridele nagu lauljatar Kerli Kõiv, tantsutäht Aleksandra Zeregelja ning kõigile teada-tuntud stilist, saatejuht Zenja Fokinile lavakostüümid loonud, räägib buduaarile oma kõigi aegade lemmiksöögist, mis kusjuures tema enda valmistatud!

Andekas moedisainer Liina Stein, kes Londonis moodi Louis de Gama käe all õppinud ning muuhulgas ka paljudele kohalikele staaridele nagu lauljatar Kerli Kõivule, tantsutäht Aleksandra Žeregeljale ning kõigile teada-tuntud stilist-saatejuht Zenja Fokinile lavakostüümid loonud, räägib buduaarile oma kõigi aegade lemmiksöögist, mis on tema enda valmistatud!

Alati omanäoliste ning erksavärviliste loomingutega säranud Liina magusat ei söö.

“Jah, magusat ma miskipärast tõesti ei armasta, minu lemmiksöögiks on tegelikult toores/vinnutatud liha,” räägib kaunitar, et taimetoitlast temast kindlasti ei saa. “Mul on oma kindel retsept, mille vastu miski muu kohe kindlasti ei saa, nimelt omatehtud salat, mis koosneb vinnutatud kalkunilihast, kirsstomatitest, kapparitest ning värskest basiilikust. Soovi korral võib muidugi lisada head oliiviõli,” jagab Liina suure innustusega oma "heatujusöögi" retsepti.

“Ma ei tea, miks, kuid see toit lihtsalt on super. Suvel, talvel, kui tuju halb või väsimus peal - alati aitab,” teab Liina rääkida, et antud retsepti ta mõne muu vastu lähiajal kindlasti vahetada ei soovi.

Karin Karu