Reklaam sulgub sekundi pärast

MOEDISAINER TIM BLUZIL on oma fännidele šokeeriv uudis

Oma sünnipaeval, 8. juulil tegi avalikkusele senini moedisainerina tuntud Tim Bluz šokeeriva avalduse. Nimelt lahkub skandaalne ja värvikas disainer moest määramata ajaks, et keskenduda oma suurele kirele  muusikale. Selle kuu lõpus toimub juba ka Timi esimene live.

“Muusika on alati olnud minu suur kirg ning inspiratsiooniallikas. Selles suhtes see on hästi loomulik üleminek,” selgitab Bluz oma otsust ning lisab, et aeg-ajalt on ta oma kollektsioonide vahel ka eelnevalt üksikuid singleid avaldanud. Peafookus on senini aga jäänud moele. 

Tim usub, et igal asjal on elus oma aeg ja tõdeb, et on meeletult rahul, et kõik juhtus täpselt niimoodi nagu juhtus. “Moedisain andis mulle platvormi, et jõuda rohkemate inimesteni ja ma olen väga tänulik igaühele, kes minu loomingu vastu huvi tundis. Samas ei taha ma end sealjuures piirata,” täpsustab Tim, kes on ka varasemalt rääkinud, et mood aitas tal üle elada väga raske perioodi oma elus. Nüüd aga, mil see on läbi ja haavad on paranenud, soovib Bluz erinevatel aladel edasi areneda ning uusi väljakutseid vastu võtta. “Ma saan aru, et see uudis võib paljusid moefänne kurvastada, aga samas ma usun, et uus peatükk tuleb veelgi huvitavam ja värvikam. Ma ise olen ülimalt põnevil,” õhetab loominguline mees. 

“Kui ma olen täiesti aus, siis ma ei suutnud kunagi ette kujutada, et minu fashion läheb nii suureks, aga see karussell hakkas nii kiiresti keerlema, et mul reaalselt polnud aega mõlematesse sfääridesse võrdselt panustada, nii et mingi hetk muusika muutus pigem hobiks,” tunnistab Tim. 

Peale Allergic to milk kollektsiooni aga muutusid mehe professionaalne ja isiklik elu 180 kraadi. Ning kuna Tim  tahab olla oma fännidega  maksimaalselt aus, tunnistab ta, et mood ei ole enam kõige tõepärasem meedium tema elus toimuvat üle kanda. “Muusika tundub hetkel palju loomulikum. Ma saan aru, et inimestel  on juba kujunenud väga konkreetne arusaam sellest, kes Tim Bluz on, kuidas ta peab välja nägema, mida ta peab kandma ja  sööma.  Vahepeal aga tekkib  mul väga veider tunne nagu ma mängiksin  mingit tegelast, kes on tegelikkusest liiga kaugel. Nii et ma loodan, et see projekt suudab mind natuke teisest küljest näidata,” räägib Tim oma mõtetest. 

Sellegipoolest mängib mood Tim Bluzi elus suurt rolli ka edaspidi ning ta on väga uhke oma tehtud töö ja saavutatud tulemuste üle. Kui graafik lubab siis võtab Tim ette ka eratellimusi. Ning  võimalus soetada endale custom-made eksklusiivset BLUZ eset ei kao kuhugile. 

27 juulil toimub Butterfly Lounge’is Timi esimene live, mis sai nimeks INTIMATE, kus mängib mõned lemmikud lood ning esitleb uut muusikat.